Следва

Unisex симфонията на Celine

Палитрата на Maison Margiela, божествена

ЕСЕН/ЗИМА 2020

Runway преди 4 години

Палитрата му, божествената...

Нямаше останал равнодушен зрител в публиката, няма останал нетрогнат и един почитател на френската модна къща. Maison Margiela, в начина, по който вижда есента и зимата на 2020-та, очарова, кара те да пожелаеш, създава усещането за безвремие, но оптимистично, приятно иронично и много бохемско.

Джон Галиано е в силна серия сега - миналата му колекция за фирмата, чийто креативен директор е, също беше очарователна и много добре приета от купувачите, настоящата също печели повече от симпатии. Защото, кой, ако не този луд гений може да надипли по-добре един до друг, танцуващи и зашеметяващи, различните нюанси на ръждиво и горчица, оранжево и бледо лилаво, електрик и мандарина, пастелно и много силно листно зелено и червено, метличина, азбест, жълто-зелено, тюркоаз и кафеникаво бордо.

Новата колекция е посвещението на Галиано към "буржоазната" класика, адаптирана отлично към съвременността. Дизайнерът често е обвиняван, че твори високопарни концепции, които трудно или никога не попадат в магазина. Но, с промените в света, касаещи всички ни, той изглежда също преосмисля теорията си за дрехите и аксесоарите, като в този конкретен случай от току що приключилата Седмица на модата в Париж, ги създава от остатъци от материали от предни колекции.

В този смисъл, светът видя един "реставриран" Галиано, чиито модели ни отнасят в шармантното време от преди почти век - от 1920-те до 1970-те - в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.