Следва

Дневен ХОРОСКОП - 6.3.2020

Латино любов в RIU Pravets

Намираме се в "Страстната седмица", която ще завърши не с Великден, а с най-женския празник 8-ми март.

All About Life преди 4 години

Ние, дамите, не можем да се оплачем от липса на поводи, които да отбелязват значимостта ни и очарованието, което носим в този свят.

Тези от нас, които споделят ложето си с някого, категорично заявяваме, че желаем да празнуваме. Половинките ни така или иначе изнемогват, лутайки се между баналните предложения за подарък. Парфюми, цветя, бижута...не, че ще ги върнем, но предпочитаме нещо, което ще ни загъделичка отвътре, ще ни вдъхнови да дадем и последните си силички за партньора.

С отворени обятия посрещаме поканата да прекараме незабравима вечер в RIU Pravets с special edition парти на Памбос. Естествено, пускаме си ден отпуск в понеделник, защото горещите латино ритми ще ни държат чак до сутринта. А ние не бихме искали да се разделяме толкова скоро с доволните усмивки, приятната компания и спиращата дъха атмосфера, която носи целият комплекс.

Ако ли пък сме необвързани, подаряваме си Празника сами. Събираме своя girl gang и се отдаваме на една нощ, изпълнена със салса музика и мръсни танци.

Всички видове резервации, условия и пакетни цени откриваме ТУК или съответно на тел: 02/902 41 03 / e-mail: [email protected]. Проверихме, остават стаи, колкото на пръстите на едната ръка. Бързайте! Партито е на по-малко от 72 часа отсега.    

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.