Следва

Какво ново: BMW смени логото си

Дневен ХОРОСКОП - 6.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В петък с голямо търпение и практичност в решенията и действията си ще можете да постигнете много и да запомните този ден с важни резултати и успехи. Важна роля във вашите действия днес ще изиграе способността ви да организирате правилно задачите си според тяхната важност. Избягвайте конфликти с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, които ще приемат думите ви прекалено емоционално и трудно ще забравят преживяването. Професионалните ви или бизнес дела ще имат добро развитие в петък, особено ако се занимавате с производство, търговия, обмен на стоки или логистика. Днес ще имате възможност да изчистите недоразумение с човек, роден под знака на Дева, Козирог или Телец, свързано с думи (коментари), които сте разбрали погрешно. Петък ще зарадва мнозина с важни новини в дома.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще похарчите пари набързо и след това да съжалявате. В петък сте склонни да търсите причината за грешките или прибързаните си действия в другите. Това се дължи отчасти на вашето песимистично настроение или на тревогата, която изпитвате относно определени събития.

Телец, Дева, Козирог: в очакване сте на действията от страна на хората около вас, които са ви обещали нещо. Някои петъчни събития могат да ви направят по-емоционални и да повлияят на здравето ви. Днес следете внимателно новините и информацията, които получавате - те ще създадат нова идея или решение, свързано с бъдещите ви планове.

Близнаци, Везни, Водолей: петък може да бъде интересен ден за вас, стига да знаете какво точно искате да постигнете и дали е в границите на разумното и възможното. Денят ще бъде благоприятен за работа, свързана с ремонтни дейности и подобрения в дома, на работното място, в стопанството, което притежавате или друга собственост. Новина, свързана с мъж, ще ви накара да направите няколко спешни телефонни обаждания.

Рак, Скорпион, Риби: в петък ще проведете среща или разговор, за да обсъдите финансовите си интереси и планове. През този ден определени събития могат да ви върнат към минали преживявания. Избягвайте напрежението, защото днешният ден ще ви даде шансове или възможности за развитие - всичко ще зависи от това къде насочвате енергията и вниманието си.

More Astro