Следва

Бонд, подай ми Nokia-та

Какво ново: BMW смени логото си

BMW току-що представи новото си лого - първият редизайн от над две десетилетия, съобщава CNN

All About Life преди 4 години

Немският автомобилен производител представи новото лого на новото електрическо концептуално превозно средство, i4 electric, което трябва да пристигне през 2021г.

Това е шестият дизайн, който излиза след регистрацията на BMW през 1917г. и можем да го видим върху новия i4. Освеженото лого изхвърля класическия черен пръстен, като го заменя с елегантен прозрачен кръг. Следвайки по-минималистичен стил, дизайнът се отличава и с по-плосък, по-модерен шрифт, за който старшият вицепрезидент на BMW и марката, Йенс Тиемер, обясни, че "излъчва повече откритост и яснота". Знаковата емблема в центъра остава същата.

Новият i4 ще може да измине до 600 километра с пълно зареждане. Докато новият дизайн на логото изглежда невероятно върху елегантния цвят Frozen Light Copper, някои се чудят дали то ще има същия стилен ефект върху други нюанси и модели.

Разгледаждаме по-подробно концепцията на BMW във видеото по-долу>>>

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.