Следва

"Всичко (ни) е наред", една изложба от жените творци

Ето защо никога няма да видите филмов злодей с iPhone

i'm the bad guy

Movies & TV преди 4 години

"Всеки един режисьор, който има злодей във филма си и иска да го запази в тайна, в момента иска да ме убие", сподели Райън Джонсън в наскорошно интервю за Vanity Fair, току-що издал една от най-добре пазените тайни на индустрията. Вероятно не сте се замисляли, но никой филмов злодей не е iPhone-user - и не, не е защото са запалени Android-фенове - просто от Apple не позволяват техни продукти да се използват от "лошите".

Американският режисьор, чието портфолио включва "Междузвездни войни: Последният джедай" и "Вади ножовете", изрази известно вълнение от разкриването на факта: "Не знам дали трябва да кажа това, или не", започна той. "Но, ще го кажа, много е интересно. Apple позволява да използваме устройствата им във филми, стига да няма от "лошите" в кадър."

Според форума на MacRumors, политиката на Apple задължава продуктите, носещи тяхната запазена марка, винаги да бъдат изобразявани "в най-добра светлина, по начин или в контекст, който се отразява благоприятно на продуктите на Apple и на Apple Inc."

Добрият брандинг е всичко в дигиталната ера и от Apple винаги са били много старателни да поддържат своя на едно много добро световно ниво. Така че, може би не трябва да бъдем твърде изненадани. За съжаление, това означава, че никога няма да видим Локи с AirPods....

More Movies & TV