Следва

Street style по парижански

Back to UK, Back to Reality: Меган и Хари с първа поява от Megxit насам

Маркъл потърси любимите си британски дизайнери за първото официално посещение обратно на Острова

All fashion преди 4 години

Херцогинята на Съсекс е undercover от официалното изявление за отказване от кралски задължения насам - случи се на 18-ти януари, припомняме. В четвъртък вечер обаче, съпругата на принц Хари направи всичко възможно да не остане незабелязана. Хари и Меган пристигнаха в Лондон за последен "тур" като членове на кралското семейство.


Звездна синастрия: Меган и Хари, какво предстои


В обгръщаща фигурата тюркоазена рокля и велурени обувки на ток, Маркъл изглеждаше елегантно и малко повече като старото си Аз. От малкото пъти, в които я виждахме през последните седмици, разбираме, че Меган се е върнала към старите си стилови похвати: скини дънки и обемни пуловери, прави рокли за вечерните събития.

Тюркоазената рокля е Victoria Beckham - близка приятелка на Меган, на чиито вечно шик модели херцогинята се е доверявала неколкократно. Маркъл комбинира VB с клъч Stella McCartney, друга приятелка на актрисата.


Петте най-големи модни неудачи на Меган Маркъл


Ексхерцогинята може да се похвали с много приятели с модната индустрия, а да потърси някои от най-добрите британски дизайнери за тези й последни кралски ангажименти е съвсем нелоша стратегия. Меган и екипът й от стилисти познават силата на скритите послания и се стараят винаги да са заложени във визиите й. Спомнете си как обърна мнението на журналистите за себе си по време на посещението в Африка през 2019-та, обличайки стари дрехи.

Избирайки британски доверени дизайнери, Меган не поема никакви рискове и елиминира опасността от нежелано медийно внимание (ако беше избрала бранд, който не е носила досега, медиите вероятно щяха да притиснат дизайнера за интервю). Но със сигурност не получава това с МакКартни и Бекъм.

More All fashion