Следва

Street style по парижански

Back to UK, Back to Reality: Меган и Хари с първа поява от Megxit насам

Маркъл потърси любимите си британски дизайнери за първото официално посещение обратно на Острова

All fashion преди 4 години

Херцогинята на Съсекс е undercover от официалното изявление за отказване от кралски задължения насам - случи се на 18-ти януари, припомняме. В четвъртък вечер обаче, съпругата на принц Хари направи всичко възможно да не остане незабелязана. Хари и Меган пристигнаха в Лондон за последен "тур" като членове на кралското семейство.


Звездна синастрия: Меган и Хари, какво предстои


В обгръщаща фигурата тюркоазена рокля и велурени обувки на ток, Маркъл изглеждаше елегантно и малко повече като старото си Аз. От малкото пъти, в които я виждахме през последните седмици, разбираме, че Меган се е върнала към старите си стилови похвати: скини дънки и обемни пуловери, прави рокли за вечерните събития.

Тюркоазената рокля е Victoria Beckham - близка приятелка на Меган, на чиито вечно шик модели херцогинята се е доверявала неколкократно. Маркъл комбинира VB с клъч Stella McCartney, друга приятелка на актрисата.


Петте най-големи модни неудачи на Меган Маркъл


Ексхерцогинята може да се похвали с много приятели с модната индустрия, а да потърси някои от най-добрите британски дизайнери за тези й последни кралски ангажименти е съвсем нелоша стратегия. Меган и екипът й от стилисти познават силата на скритите послания и се стараят винаги да са заложени във визиите й. Спомнете си как обърна мнението на журналистите за себе си по време на посещението в Африка през 2019-та, обличайки стари дрехи.

Избирайки британски доверени дизайнери, Меган не поема никакви рискове и елиминира опасността от нежелано медийно внимание (ако беше избрала бранд, който не е носила досега, медиите вероятно щяха да притиснат дизайнера за интервю). Но със сигурност не получава това с МакКартни и Бекъм.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.