Следва

Slippery

Fashion Starter: Каролин де Мегре, the ultimate Chanel girl

Модел, музикален продуцент, посланик на Chanel, французойка на 10 000 оборота, Каролин споделя за винтидж магазина, който обожава, за дома на мечтите си, магията на любимия хотел и още пред The Telegraph...

All fashion преди 4 години

Дрехата, без която не можеш?
Моето малко черно яке Chanel, което Карл Лагерфелд направи специално за мен преди седем години. Аз съм "lazy dresser" - затова ми е от голяма полза - мога да го нося 24/7.

Как глезиш кожата си?
За нощна грижа използвам Elixir Oil Serum на Shigeta, през деня La Potion?! на Hervé Herau и Sublimage на Chanel. Този микс придава необходимия баланс на кожата ми, особено през зимата.

Брандът, в който се кълнеш?
Обожавам Adieu - френска двойка, която прави много готини рокендрол обувки от висококачествена кожа. Хората постоянно ме спират и ме питат откъде са - по това разбирам, че съм заковала десетката.

Къде си представяш дома на мечтитети си?
Буенос Айрес. Влюбих се в настроението, интензивността на лайфстайла. Хората живеят за момента. Определено се виждам да живея там за поне няколко години.

Колекционираш ли нещо конкретно?
Където и да пътувам, търся кожени якета по винтидж магазините. Задължителните акценти са износената кожа, перфектият фит, а яката не трябва да бъде прекалено 70-тарска. Обичам Thanx God I'm a VIP в Париж. Собственичката на магазина е стилист и дава страхотни съвети как да съчетаваме кожените си находки.

Кой е любимият ти хотел и защо?
Дворецът Грити във Венеция е изумителен. Трябва да си вземете стая с изглед към канала. Омагьосващо е, като истинското клише за приказния дворец.

Коя е мечтаната ти кола?
Притежавам Mustang от 1961-ва, който много обичам, но скоро мисля да си купя Corvette Stingray '63.

Кое е единственото нещо, което би направило съществуването ти още по-бляскаво?
Повече време! Новата ми книга “По-стара, но по-добра, но по-стара: Изкуството да пораснеш” отразява знанията, които получих с течение на възрастта. Да се научиш да работиш върху себе си е голям лукс и страшно полезно при остаряването. Най-важното е да сте наясно и напълно ОК с недостатъците си; с това кои сте в действителност.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.