Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 09.03 - 15.03

Коя е Кари Саймъндс, годеницата на Борис Джонсън

Братинският премиер е в болница от снощи, след като лекарите прецениха, че трябва да се лекува сериозно от коронавируса. 

Celebrities преди 3 години

Премиерът Джонсън е в болница St. Thomas в Лондон от снощи. Препоръката за хоспитализирането на премиер министъра на Англия е на лекарите, защото десет дни след като беше тестуван положителен за коронавирус, британският PM продължава да поддържа температура, без и за миг да спира работи от вкъщи.  

Като се надяваме на скорошно пълно възстановяване на мистър Джонсън, решваме да обърнем внимание на случващото се в личния живот на Борис, който през юни ще навърши 56. Баща на четири деца и в очакване на пето, премиерът на Великобритания е изключително интересен на колегите от Острова с нетрадиционния си, бурен интимен живот, обект на константно внимание и много обсъждания.



Ето какво знаем. Съвсем скоро, до седмици буквално, британският премиер ще бъде свободен мъж, в смисъл на разведен. Вярно, едновременно със свободен, и доста по-беден, поради претенциите на бъдещата си бивша съпруга Марина. Което на пречи на Джонсън да мисли за брак с настоящата си приятелка, която живее с него на Downing Street на семейни начала.

Това е първата двойка без официално сключен граждански брак, която живее съвместно на Downing Street №10 в Лондон в цялата история на институцията. А Джонсън е първият британски премиер, който се нанася в новия си дом с гаджето, докато е официално женен. След няколко дни обаче, 55-годишният Борис Джонсън ще се разведе окончателно с втората си съпруга Марина Уилър. Съответно ще е свободен да се ожени за Кари Саймъндс.

Новоизбраният премиер Борис Джонсън пред вратата ня Downing Street №10, 24 юли 2019 година

Двамата се срещат през 2011 г., когато Кари, едва 23-годишна, но много популярна в Уестминстърските среди заради вече проявената си политическа проницателност, е част от ПР екипа, който осигурява преизбирането на Джонсън за кмет на Лондон. Връзката им е разкрита от пресата през 2018 г., след като момичето разказва пред приятели какво преживява в интимния си живот. Потвърждението идва през март същата година, когато Борис се появява на партито за 30-ия рожден ден на приятелката си. Няколко месеца по-късно Борис и Марина обявяват раздялата си.

Борис Джонсън и съпругата му Марина Уилър на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Лондон, 27 юли 2012 година

Приятелката на английския премиер винаги се е старала да не се набива на очи и изглежда, дори по отношение на партньора си се държи доста на разстояние, но това скоро ще е невъзможно. И ако досега колегите в правителството са затваряли очите си за нетрадиционното поведение на арогантния по своему Борис, то позицията им е доста ясна: докато 32-годишната Кари се разхожда без пръстен на ръката си, тя не може да поеме официалната роля на британска първа дама.

Доскоро приятели на двойката твърдяха, че Борис, на прага на третия си брак /в който ще внесе едва половината от сегашното си състояние от 8 милиона паунда, след като 4 от тях отидат справедливо в сметките на Марина/ и след много добре документирана поредица от изневери, не бърза да се жени, но Кари от своя страна настоява за това, като дори визира конкретен месец - септември, който й е любимия месец. Скоростта на развитие на нещата не е прецедент в живота на Б.Дж. - когато се развежда с първата си съпруга Алегра Мостин-Оуен през 1993 г., той се жени повторно след няколко месеца за Марина, жената, с която й изневерява.


Алегра и Борис

Тоест, съвсем не бяхме изненадани на 29-ти февруари тази година, когато двойката обяви годежа си, заедно с новината, че очаква дете. В момента двамата са далеч един от друг - Джонсън в болницата, Кари - в апартамента си в Лондон, но можем да предвидим, че при щастливо стечение на обстоятелствата, сватбата, например наесен, ще е грандиозна. 
Булката е атрактивна, дотогава трябва де е родила първата си рожба, може да се надяваме на успокояване на здравните и икономически вълнения, пък и кралката сватба, на която толкова не й върви в подготовката - тази на Беатрис, твърде вероятно няма да се случи въобще, така че всички очи ще бъдат насочени към новата госпожа Джонсън.

Руса, романтична, с известни отправки към стила и излъчването на боготворената от англичаните Кейт Мидълтън, Кари очевидно е амбициозна млада жена. Все още се говори на Острова как се е допитала до бившата Първа дама - Саманта Камерън, съпруга на бившия премиер министър Дейвид Камерън, как да се държи и какво да прави на Даунинг стрийт, така че да стои адекватно.


 Кари Саймъндс, облечена във флорални мотиви, 16 август 2019 година

Да бъде Първа дама е нескрит стремеж на госпожица Саймъндс, в което няма нищо лошо, повечето млади момичета обичат мечтата за превръщането в принцеса. Колеги от британски издания твърдят, че от една страна, близки до двойката са убедени, че Борис е безумно влюбен в приятелката си, изглежда като кутре до нея и се чуди как да угоди на капризите й, други пък са убедени, че той е смутен от това твърде по-младо интимно присъствиe до себе си и в повечето случаи на публични места се държи така, сякаш Кари я няма.

Както и да е, докато изчакваме здравословните неразположения да отминат /Кари е в самоизолация, тъй като също е носител на вируса/, можем само да допускаме, че сватба ще има, ще е пищна, твърде вероятно с продадени права за отразяване и много силно вероятно в провинцията. Порасналите 4 деца на Джонсън от брака с Марина - Лара, 27, Мило, 25, Касия, 23, и Теодор, 21, няма да са гости, те категорично не приемат новата изгора на татко си. 

Бременната в шестия месец Кари е принудена да напусне правителствените офиси в Лондон, но официално все още работи към Oceana, организация, ангажирана с опазването на океаните и срещу замърсяването с пластмаса, и често пътува до Съединените щати и Южна Америка.

Двойката не се появява непрестанно заедно, въпреки че не липсват съвместни прояви, като например почивка на Карибите през януари, разходът за която, а именно 15 хиляди паунда, вероятно за сметка на служебните пари на Джонсън, възбуди хиляди коментари в Англия.


Папарашки кадър от карибската ваканция на двойката

Кари обаче не изглежда глупава. Макар че явно е съветвана да стои повече в сянка в момента, младата госпожица става все по-мощна в Уестминстър. Въпреки постоянните й  сблъсъци с дясната ръка на Джонсън, Доминик Къмингс, обвинен в диктаторски нагласи, тя не изглежда уплашена, защото има верни и важни приятели, като Риши Сунак, настоящ финансов министър. Саймъндс е зад кулисите, поне в момента, но определено влияе на политическите стратегии на Борис. 

Личният живот на двамата все още не е съвсем на разположение за трактовки, двойката се опитва да е секретна. Уикендите прекарват в резиденция Чекърс, официалното седалище на министър-председателя в графство Бъкингамшир, в компанията на приятели и колеги.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.