Следва

Wizz Air отменя всички полети до Северна Италия

Дневен ХОРОСКОП - 9.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Започва седмица, която ще тества ценностната система на всички ни; приоритетите и взаимоотношенията ни. Важното днес е да започнем да приемаме събитията такива, каквито са, и да не се опитваме да ги променяме, тъй като никой не може да предскаже развитието им. Внимавайте с какви игри се занимават децата ви, както и ги дръжте близо до вас. Ако възникне конфликт с представител на Телец, Козирог или Дева, не се надявайте да излезете победоносно от словесната битка. Понеделник ще бъде благоприятен ден за бизнес срещи и разговори по важни въпроси за бъдещето ви.

Овен, Лъв и Стрелец: в понеделник ще получите допълнителен приход в семейния или личния си бюджет. Като цяло денят ще бъде благоприятен за развитието на финансовите ви дела. Днес ще можете да реализирате своите домашни и семейни планове с помощта, подкрепата и съветите на близките си.

Телец, Дева и Козирог: предстоят интересни контакти с хора от различни разстояния. Бъдете внимателни в работата си, тъй като има опасност от неприятна грешка или инцидент. Денят ще бъде благоприятен за пътуване, особено ако целта му е да развиете своите знания, умения, посещения на исторически места и пр.

Близнаци, Везни и Водолей: предстои да получите информация, която ще е от особена важност за развитието на седмицата; ще имате важни професионални ангажименти, които трябва да изпълните през следващите няколко дни. В понеделник ще останете доволни от новини или събития, свързани с човек, който е ваш роднина или когото познавате много добре.

Рак, Скорпион и Риби: търпението ви ще бъде поставено на изпитание от човек, с когото ще се срещнете днес. Ако участвате в някакви финансови операции, могат да възникнат известни забавяния или затруднения. Понеделник ще бъде проблемен ден за пътуване или развиване на вашите очаквания, така че не бъдете прекалено критични към случващото се. В романтичните ви отношения ще има напрежение заради проблеми в живота на партньора ви, чието разрешаване, за съжаление, не зависи от вас.

More Astro