Следва

Заигравка с елегантността à la Miu Miu

Да или Не: за cowgirl панталоните на Ким?

Какво ли не прави риалити звездата, за да рекламира стягащото си бельо...

Street Style преди 4 години

Ким Кардашян Уест трупа милион след милион от продажби на стягащото си бельо - припомняме още за SKIMS. Най-довереният й маркетингов подход - да рекламира продуктите си чрез атрактивната си особа, отново работи безотказно. Ким никога не е била от знаменитостите, които се боят от супер пристегнатите силуети, възтесните дрехи, дълбоките цепки и деколтета, но с нововъденията в стягащото бельо, въведени от самата нея, ефектът е подсилен.

Що опира до панталоните, преди месеци изяснихме позицията си и проблемът не е толкова в присъствието или отсъствието на стягащо бельо под джинсите, колкото до чистото несъответствие между бутиковите форми на Ким и панталоните като дреха.

Once again Кардашян се появи в шокиращ чифт кожени панталони със страничен кант ресни по цялата дължина. Мда, струва ни се, че можеше да е и по-добре.


6-годишната дъщеря на Ким и Кание опищя модната седмица в Париж


Иначе, визията е монохромна, с акцент върху комбинацията от гладка кожа и змийски десен при ботите - съвсем нелоша. Ким неведнъж е изказвала и показвала нагледно какво влияние има Шер върху стила й, което обяснява дългата разпусната и ултра гладка прическа, която е избрала.

На пазар в Лос Анджелис, като на пазар в Лос Анджелис. Малко повече Шер и Yeezy, отколкото Джулия Робъртс в "Хубава жена" - въпросът е: Харесва ли ни, или не? Отговорите очакваме в анкетата долу>>>

Анкета

Да или Не за cowgirl панталоните на Ким?

More Street Style