Здрави и красиви нокти? Just add чесън

Здрави и красиви нокти? Just add чесън

Проблеми с ноктите? Кажете им 'чао'!

През лятото ноктите ни са здрави и добре подхранени, но щом усетим и най-малкия помен за есен, целостта им веднага се нарушава.

Смяната на сезона често води до промяна в здравето на ноктите - стават слаби и крехки поради студа, започват да се цепят и белят. Това е не само много досадно, но разваля и цялостната визия на ръцете, което пък действа на самочувствието ни. За наше щастие, съществува много просто лекарство. Този стар-колкото-света лек действа като естествено средство за укрепване на ноктите.

В аптечната мрежа и козметичните магазини можем да открием стотици лакове, които заздравяват нокътната плочка; правят я по-здрава и твърда. И докато заставаме твърдо зад доверените ни продукти в тази секция - като чудесния Nailactan например, е трудно да си представим, че природата не разполага с естествено средство за справяне с този належащ проблем.

Разбира се, има. Ключът към здравите и красиви нокти е чесънът! Върнете се, препрочетете го, осмислете го. Да, чесън.

Многогодишният луковичен зеленчук е лек за нокти от времето на нашите баби и прабаби - заздравява ноктите, прави ги по-гладки и еластични, но как точно работи? Обясняваме:

От какво се нуждаем:
- Безцветен лак за нокти
- Една скилидка чесън
- Сок от лимон

Как се приготвя:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.