Следва

Wizz Air отменя ВСИЧКИ полети до Италия и Израел

Дневен ХОРОСКОП - 10.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Във вторник ще бъдете по-прагматични и уверени в собствените си действия; ще сте наясно с целите си и ще бъдете по-амбицирани в постигнето им. Днес обаче сте по-склонни да влезете в пряк конфликт, ако нещо не се случи така, както сте поискали, а това никак няма да ви е от полза. Бъдете особено внимателни при възникването на конфликти с представители на Риби, Рак или Скорпион. Здравето на любим човек или близък приятел ще се превръне в проблем и оттам - предмет на обсъждане. Представителите на земните знаци (Козирог, Телец, Дева) не трябва да пренебрегват и най-дребния дискомфорт в здравословното състояние.

Овен, Лъв, Стрелец: твърде вероятно е днес на работното място да усетите напрежение по отношение на конфликти с колеги или клиенти. Техните думи или действия могат да ви разочароват. Вторник ще създаде повече домашни задачи или дори ще подреди така обстоятелствата, че да се наложи да прекарате по-голямата част от деня у дома.

Телец, Дева, Козирог: опитайте се да живеете практично, без да налагате присъствието или мнението си на други хора. Денят ще бъде труден, но важен за вземане на неотложни решения или належдащи промени. Новини или разговор с приятел ще ви изпълнят с приятни емоции и очаквания. Денят ще бъде благоприятен за контакти с хора от различни населени места.

Близнаци, Везни, Водолей: вторник ще бъде много емоционален и до голяма степен стресиращ ден поради развитието на различни неочаквани събития. Мнозина ще имат определени очаквания за финансите си и това може да създаде моментно безпокойство. Ще успеете да намерите решение на проблем или да хармонизирате проблемна връзка.

Рак, Скорпион, Риби: днес се нуждаете от по-практично разпределение на бюджета си, особено ако възникнат непланирани в аванс разходи. Вторник е благоприятен ден за започване на нова работа, нова дейност или нов проект. Днешният ден предполага получаването на добри новини или събития от финансов характер. Мнозина ще запомянт вторник със специално преживяване у дома.

More Astro