Следва

Дневен ХОРОСКОП - 11.3.2020

Меган и Хари: "прощалната" обиколка, илюстрираща какво можеше да бъде

След година, девет месеца и 19 дни семеен живот като част от Британската кралска фамилия, херцозите на Съсекс са официално "освободени от длъжност". И що за начин да си тръгнат...

Celebrities преди 4 години

Подобно на театрален поклон, прощалната обиколка на Меган и Хари остави феновете на Короната жадни за още, но и с един основен въпрос наум - а какво можеше да бъде...

От драматичните им координирани аутфити до сърцераздирателните речи, последните дни на херцога и херцогинята на Съсекс на Острова притежават всички задължителни белези на един royal tour-de-force. А и отчасти си беше. Съвсем на финала на кралските си задължения, Меган и Хари се постараха да покажат на света колко много ще му липсват.


Звездна синастрия: Меган и Хари, какво предстои


Кралските съветници, които съвсем скоро ще бъдат разпуснати, вложиха сърце и душа в това да изпипат детайлите около последната поява на двойката - досущ като една лебедова песен. Обещанието никога да не спират да подкрепят мисиите, които са започнали като част от Кралското семейство, вдъхновяващата реч за жените, великолепните кадри... it was a night to remember! И със сигурност няма да я забравим - поне не скоро. Ако не друго, младото семейство се постара да излекува раните на феновете си.

Последните няколко дни бяха същинска приказка, но едва снощи в Royal Albert Hall картинката като че ли придоби реален размер, особено за тази част от публиката, която наблюдава принц Хари от съвсем мъничък. Любящият съпруг и баща едва удържаше емоциите си, изпълнявайки последната си "мисия" като генерал-капитан на Кралския морски пехотен корпус. До него Меган - пременена в британски дизайнер, с неслизаща от лицето усмивка и с вдъхновяващи финални думи: "Независимо колко малки и незначителни се чувствате... независимо от цвета на кожата ви, независимо от пола ви, вие имате глас и категорично имате правото да го изразявате!"

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.