Следва

Mademoiselle Coco, увековечена в нов роман

Всички носят: SNATCHED от Maison Margiela

Последните няколко модни сезона на Maison Margiela могат да бъдат определени като доста силни, това обаче не ни изненада, все пак, под креативното ръководство на Джон Галиано всичко е възможно.

 

All fashion преди 4 години

През шестте години, от които е на пост като креативен директор в Maison Margiela, Галиано твори с присъщия му замах. А комерсиалният успех, за който говорим, е доловим във всеки един аспект, дори и без да имаме достъп до счетоводството на компанията. За изминалата една година дизайнерът успя да създаде истински хит на улицата с Glam Slam възглавницата-чанта, която десетки, да не кажем и стотици известни модни лица, продължават усилено да носят и през настоящия моден сезон.

Миналият септември пък, по време на пролетно-лятното дефиле за 2020-та в Париж, креативният постави поредната висока летва, говорейки за аксесоари. Snatched е името на нестандартния и по-скоро абстрактен дизайн, който вече може да бъде закупен онлайн и на място в бутиците на бранда по света. Значителната популярност на чантата, която се различава от всичко друго на пазара, се дължи и на постоянното й присъствие по стрийт стайл кадрите от току-що приключилия моден месец, с най-голяма концентрация, разбира се, в Париж, където Margiela презентира. 

Дизайнът може да се носи както като клъч, така и на рамо и идва в два размера и три цвята - черно, бяло и червено. Цените, на които може да бъде закупен са съответно 1190 евро за малкия размер и 1450 евро за големия.

Стрийт стайл вдъхновение в кадри, в редовете по-долу>>>

More All fashion