WIN IT! На пълни обороти с BOSS ALIVE
  •  

WIN IT! На пълни обороти с BOSS ALIVE

Like the love that comes with light - така и новият BOSS аромат подарява свежа глътка безгранична нежност...

Новото попълнение в редицата на дамските аромати Boss е вече факт. Създаден, за да ознаменува щастието от потапянето в момента - тук и сега, BOSS ALIVE предлага истински букет от финес, грация, чувственост и увереност, оставящ трайна следа след себе си. BOSS ALIVE е за нас – жените, които не се страхуват да следват инстинкта си. Дори всичко наоколо да е пълен хаос, ние имаме ясна визия какво искаме, как и кога го искаме. Искаме да сме ALIVE, а не просто living.

Вдъхновяващият ароамт е създаден за "другарче" на емблематичния мъжки BOSS Bottled. Съвременен и вдъхновяващ, Alive е своеобразна покана да живеем живота на пълни обороти - с ухание на ванилия, жасмин, ябълка и сливи. Включете парфюма в дневния си ритуал за ободряващ приток от позитивна енергия!

 #FeelALIVE с този женствен и силен аромат.

За BOSS ALIVE играем в Инстаграм профила на @ViewSofia - от днес до понеделник (16 март). За брой коментари, както обикновено, не следим; за share на стори - също. Единственото задължително е да ни последвате в Инстаграм, да харесате поста с публикацията и да споделите в коментар с #FeelALIVE какво ви кара да се чувствате живи. Късметлията обявяваме в понеделник точно в 16ч.! 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.