Следва

Какво ново: кръстиха вид насекомо на Лейди Гага

WIN IT! На пълни обороти с BOSS ALIVE

Like the love that comes with light - така и новият BOSS аромат подарява свежа глътка безгранична нежност...

All About Life преди 4 години

Новото попълнение в редицата на дамските аромати Boss е вече факт. Създаден, за да ознаменува щастието от потапянето в момента - тук и сега, BOSS ALIVE предлага истински букет от финес, грация, чувственост и увереност, оставящ трайна следа след себе си. BOSS ALIVE е за нас – жените, които не се страхуват да следват инстинкта си. Дори всичко наоколо да е пълен хаос, ние имаме ясна визия какво искаме, как и кога го искаме. Искаме да сме ALIVE, а не просто living.

Вдъхновяващият ароамт е създаден за "другарче" на емблематичния мъжки BOSS Bottled. Съвременен и вдъхновяващ, Alive е своеобразна покана да живеем живота на пълни обороти - с ухание на ванилия, жасмин, ябълка и сливи. Включете парфюма в дневния си ритуал за ободряващ приток от позитивна енергия!

 #FeelALIVE с този женствен и силен аромат.

За BOSS ALIVE играем в Инстаграм профила на @ViewSofia - от днес до понеделник (16 март). За брой коментари, както обикновено, не следим; за share на стори - също. Единственото задължително е да ни последвате в Инстаграм, да харесате поста с публикацията и да споделите в коментар с #FeelALIVE какво ви кара да се чувствате живи. Късметлията обявяваме в понеделник точно в 16ч.! 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.