Следва

Sofia Street Style: Тя се казва(ше)...

#TheLatest: "Моята голяма щура булчинска рокля"

THE LATEST IN FASHION

All fashion преди 4 години

Maryam Keyhani е едно от имената, които силно вълнуват модната сцена напоследък. Зад едноименния бранд стои родената в Техеран Мариам Кейхани, позната в средите като дизайнер на изключителни шапки.

Считано от този сезон обаче Кейхани се ориентира и към създаването на булчински аксесоари, които са всичко друго, но не и традиционни. Дръзки, екстравагантни и сякаш дошли от друг свят, нейните декорации за коса идват с висока заявка за това как следва да изглежда модерната и екстраординарна булка.

Изработени основно от коприна, копринен тюл, естествени пера и перли, дизайните на Кейхани са създадени, за да ни пренесат в един различен и по-красив свят: “Обичам свободата да избираме какво да облечем. В момента, в който сложиш нешо специално, ти самата започваш да се чувстваш специална. Прекарвам много време от другата страна на реалността, затова и моделите ми наподобяват повече красива фантазия, отколкото действителност.

Дизайнерката споделя още, че: “Много ми допада идеята за романтична и класическа булчинска визия, но максималистката в мен жадува за невероятната и дори леко претруфена рокля, съчетана с елегантен аксесоар за коса!”

More All fashion