Следва

От Мерилин Монро до Анджелина Джоли: 10-те най-красиви звездни рокли в историята на Оскарите

Coordinated Chic: Летисия и Бриджит

Първите двойки на Франция и Испания се срещнаха в Елисейския дворец

All fashion преди 4 години

47-годишната Кралица Летисия с право е наричана една от най-стилните жени в света, а 66-годишната Бриджит Макрон, съпругата на френския президент, не й отстъпва по нищо. Двете дами - еднакво стилни, изискани и елегантни, се срещнаха вчера в Елисейския дворец и оставиха модния свят без думи. Координирали аутфитите си предварително - едва ли, но  споделящи еднакво отношение към етикета, протокола, идеята за абсолютна женственост, модата и крастата като цяло - със сигурност.

Подобна среща обикновено би попаднала в рубриката "Модна битка на високо равнище", но френско-испанската дружба е нещо повече - Бриджит и Летисия демонстрират такава увереност, че дори не се сещаме да ги сравняваме. Една до друга двете дами изглеждат още по-силни, още по-красиви и вдъхновяващи - ето това всъщност трябва да представлява "обединението" на жените, за което толкова много се говори.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.