"Свалих 3 сантиметра от талията си": Лена Перминова откровено за абдоминопластиката

Бел.ред. Диастазата (duastasis recti) представлява раздалечаване на двете половини на правия коремен мускул (rectus abdominis), което може да достигне 2,5см и повече на ширина. Получава се в резултат на разтягането на Linea Alba (букв. бяла линия) – тънката бяла подкожна ивица, разделяща правия коремен мускул. Може да се прояви по цялото му протежение или само частично, на места.

Подобно на много жени, особено след раждане, в началото на тази седмица и руското It-момиче се обърна към услугите на специалисти за операция абдоминопластика. Съпругата на Александър Лебедев (съвсем скоро ще бъде законна такава - припомняме) сподели открито с последователите си в Инстаграм Stories чувството преди и след операцията както и как е подействала интервенцията на самочувствието й. Перминова призна, че лекарите са отстранили диастазата, херния и стрии от коремната област - припомняме още, че 33-годишната Лена е майка на три от децата на Лебедев - Егор, Никита и Арина.

Във видео разказите си моделът сподели, че нужда от операция е назряла още след първата й бременност (през 2009г.), но е отлагала лекарската намеса прекалено дълго. "Диастазата е разтеглянето на бялата линия на корема. Опасно е, защото във всеки един момент може да се стигне до прищипване на червата, а ако това се случи, сложността на операциите се повишава в пъти", обясни звездата.

Перминова активно се занимава със спорт, въпреки хернията и диастазата. С тази диагноза обаче, физическите натоварвания били противопоказни. "В един идеален вариант въобще не бива да натоварвам пресата. Нарушавах многократно това правило, но слава Богу всичко мина добре."

На 11 март, непосредствено след операцията, Лена увери феновете си, че е добре, че операцията е минала успешно, а сега лежи вкъщи, пие чай и се надява да се възстанови възможно най-бързо.

Младата майка разказа още, че ефектът от абдоминопластиката вече се усеща благоприятно върху тялото й: "Добрата новина е, че загубих 3см от талията си. Лекарите казват, че крайният резултат ще е -4/5см. Въобще, ще бъда красавица", завърши блондинката.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.