Следва

От архива: Модните фотографи в кадър. Васил Германов

Няколко фантастични идеи за Коледен шопинг в Mall of Sofia

За да ти го докажем, поставихме специална мисия на двама от нашите редактори, които за по-малко от час и...

Shopping преди 14 години

Ако сметнем колко усилия и време изискват идеята, организирането и реализирането на коледен подарък за всеки член от семейството, може би никога няма да се заемем да го правим и то сами.

Но пък нищо не може да се сравни с удоволствието, когато след няколко отчайващо недобри хрумки от твоя страна и малки хлътвания по светещите сувенири, най-после намериш най-хубавия подарък за някого от родата.

Несравнимо!

Така че вариантът да минеш без подарък тази Коледа, отпада в мига, в който си го помислиш. Никакви оправдания не важат, когато имаш толкова добри места за щопинг, че и минусовите температури не могат да бъдат пречка. Концентрацията на много и разнообразни магазини на едно място ти спестява освен главоболия със синята зона и доста ценно време, което е хубаво да вложиш в себе си.

За да ти го докажем, поставихме специална мисия на двама от нашите редактори, които за по-малко от час и половина трябваше да са избрали по пет варианта Коледни подаръци.

Мястото е Mall of Sofia, а Розалина и Мила направиха чудеса, за малкото време, с което разполагаха.

Ето какво споделя всяка от тях:

Розалина, редкатор мода
Дестинация Mall of Sofia
Коледен шопинг за 1 час и 15 минути


"Нямах конкретна идея, разхождах се из топлите и красиво украсени магазини и ми нещата просто ми хрумнаха. Пък и аз съм цар в импровизациите. След кратка разходка, дълго eспресо от Costa и малко празнична суматоха намерих подаръци за всички.

Мила, редактор лайфстайл
Дестинация Mall of Sofia
Коледен шопинг за 1 час и 45 мин.


Винаги разчитам на универсални или сувенирни подаръци, което не само ме e спасявало от бъркотията с подходящите цветове и размери дрехи, но и остава като красива Коледна вещ с години. А аз обичам да си спомнят за моите подаръци. Защото те всички са специални. Докато обикалях пък, срещнах приятели, с които завърших на хубав филм и чаша горещ шоколад. 
Обожавам Коледния шопинг.

More Shopping