Следва

Covid-19: Конспирации и "Прогнози"

Дневен ХОРОСКОП - 16.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник ще бъдете много енергични и нетърпеливи да изпълните деня с продуктивни и смислени действия. В зависимост от ситуацията с работата ви, ще напаснете ангажиментите и задачите си. Вероятно ви се иска да поканите гости в дома си, но дали това е най-разумно решение? Преценете сами. Ще останете доволни от новина или разговор, свързан с човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Тези от вас, които имат проблеми с деца или млади хора, ще получат полезни съвети или идеи как да се справят с тях.

Овен, Лъв и Стрелец: понеделник ви дава добър момент да планирате финансите си. Избягвайте всякакви прояви на хитрост, както и бъдете нащрек за действията на хора, които обичат да боравят с манипулация в отношенията си с останалите. Добрите новини и емоционални събития ще бъдат свързани с ваш роднина.

Телец, Дева и Козирог: днес е важен ден за професионалните ви ангажименти. Тези, които имат собствен бизнес, могат да очакват много добри резултати. Трябва да вземете решение относно разговор или среща от професионален (бизнес) характер. Денят представя интересни преживявания, които ще определят развитието на живота ви през следващите няколко седмици.

Близнаци, Везни и Водолей: понеделник, макар че не всичко се получава, както сте го планирали, е успешен и продуктивен ден за вас. Ще получите страхотна възможност във важен момент или ситуация. Очаквайте изненада в дома си, свързана със събитие, което се е случило през последните няколко дни.

Рак, Скорпион и Риби: в понеделник ще имате възможността да разрешите проблеми или недоразумения и дори да спечелите някаква полза от вече преживяна ситуация. Ако имате среща или друго насрочено за днес събиране, вероятно ще го отложите, а и по-добре – има време за всичко, не забравяйте. Днес ще ви бъде трудно да вземете решение или да отговорите на предложение от партньора си, но бързият отговор невинаги е правилният.

More Astro