Следва

Какво ново: Huawei обяви услугата "От врата до врата"

Астрологията за Коронавируса... to be continued? vol.2

Какво казват световни астролози за пандемията Коронавирус? 

Astro преди 4 години

Подобно броя на случаите на COVID-19, обемът на новопостъпилата информация за вируса нараства с всеки изминал час. За да хвърлим малко светлина върху това какви астрологични аспекти са настъпили при възникването на епидемията, подбрахме изказвания на някои от най-реномираните световни астролози, които следят случващото се от “първа линия”. Миналата седмица направихме общ преглед на случващото се в астрологичен аспект, припомняме ТУК!  

“Новият световен ред, който започна в периода между понеделник, 6 януари, и понеделник, 13 януари 2020 г., ще предизвика критична промяна в баланса на силите между Съединените щати, Китай и Европа. В астрологията вирус, грешка (bug) или хакерска атака се символизират от една единствена планета - Нептун. Проследявайки Нептун заедно с паралелните фактори, които му влияят, е възможно да се определи какво предстои, като се посочи и точна дата. Светът установява грешката на Microsoft Windows 10 около 10 януари. В същия диапазон от време руски хакери са свързани с импийчмънта на Доналд Тръмп. Първият смъртен случай от коронавирус се обявява на 10.01.2020. Смята се, че първото и последното затъмнение в годината са най-опасни. На 10 януари настъпва полусенчесто затъмнение на Луната, което предвещава неприятности. Последващите силни енергийни дисонанси през месец януари говорят за освобождаване на много негативна енергия. На китайската астрологична карта може да се види как коронавирусът се разпространява в същия зодиакален цикъл като Испанския грип и Голямата чума. Това е цикълът на Северен и Южен възел, който скача от Рак-Козирог към Близнаци-Стрелец”, казва световната астроложка Джесика Адамс.

“Коронавирусът вероятно ще достигне пропорции на хаос около Пълнолунието в Дева, близкото разположение на Слънцето до Нептун и връзката Венера-Уран на 8-ми и 9-ти. Темата за невидимото разпространение и психическия вирус на страха, причиняващи срив, е силно изразена в позицията Риби-Нептун. Тази връзка се противопоставя на здравно-осъзнатата Дева, която се опитва да овладява ситуацията. Аларменият звън за тревога е подписът на Венера и Уран, тъй като те осъществяват радикалните промени. Движението на Марс посока Юпитер, Плутон и Сатурн този месец представлява точката на колективното осъзнаване. Преместването на Сатурн във Водолей /късната вечер на 21-ви март/ - знакът на хората и глобалното съзнание, бележи истинското начало на епохата на Водолея. Отличителният белег на Водолея е мисленето за всеобщото благо, което изисква съвместна работа в отговор на световното застрашаващо явление”, Деби Франк.

Голямата новина през март? Меркурий завива рязко на 10-ти и след това Сатурн се измества във Водолей на 22-ри (за първи път от 1994 г.). С изключение на ретроградната си фаза, когато ще се върне обратно в Козирог (от 1 юли до средата на декември), Сатурн ще преминава във Водолей през следващите три години. Това е период, в който правителствата, бизнесът и корпорациите ще станат по-иновативни и приобщаващи се. Но това, от своя страна, би могло да намали научното финансиране и цялостно да преструктурира авиационната индустрия," Джоан Мур.

Обикновено астролозите са тези, които попадат в обсега на общественото недоволство при грешни прогнози. Но засега звездите се оказват прави за облика на 2020 - година, която отдавна е белязана с планетни сътресения. Заразите са свързани с Нептун - планетата, която има засилено присъствие през март, макар че навлизането на Сатурн в друг зодиакален знак на 21 март, бележи промяна в перспективата за края на месеца,” Нийл Спенсър.

Предстоящото преместване на Сатурн във Водолей говори за преустановяване на груповите мероприятия, за социална изолация и за все повече райони, поставени под картина. Ще се наблюдава претоварване на интернет и електромрежата. Настъпващата ситуация ще принуди възрастните хора да използват новите технологии, за да поддържат връзка с близките и приятелите си.”

Юпитер и Сатурн ще изравнят позициите си около Коледа, което е предпоставка силите на вируса да отслабнат значително до края на годината.”

“Странно съвпадение е как най-засегнатите страни от Коронавирус се намират на една и съща географска ширина - от ляво надясно: Италия, Франция, Иран, Ухан, Южна Корея, Япония, Сиатъл, Ню Йорк.”

Сатурн и Плутон се свързват веднъж на 34 години. Това е важно астрологично събитие за човечеството. На практика ни подготвя за нов живот и нова цел. Принудени сме да работим колективно. Срещата между двете планети допринася за колективната трансформация на света. Глобалната борба срещу пандемията коронавирус е поводът за това . Нуждаем се от решителност и търпение, за да се справим с емоционалния бум, с индивидуалното и колективното пробуждане, на което сме подложени. Ще координираме усилията си, защото дори и да не сме го осъзнали досега, ще бъдем принудени да видим къде грешим. И няма друг правилен отговор за това осъзнаване, освен ПРОМЯНАТА.” Wow Astrology

Уран навлезе в Телец на 7 март 2019 г., където ще остане до април 2026 г. Последните два пъти Уран е в Телец в периодите: 1935-1942 г. и 1851-1859 г.. Втората световна война започва през цикъла на Телец в Уран от 1935 до 1942 г., а третата пандемия на холера се случва по време на транзита 1851-1859 г. С други думи, когато Уран преминава през Телец, можем да очакваме непредсказуеми шокови събития в ежедневието ни, включително свързани с материалното, парите и валутите. 

More Astro