Следва

Затварят ски зоните в Банско, Пампорово и Боровец

Какво ново: Huawei обяви услугата "От врата до врата"

В петък от Huawei обявиха услугата "От врата до врата" за всичките си модели и клиенти на територията на България

All About Life преди 4 години

Във връзка с обявеното извънредно положение, в петък Huawei Consumer Business Group в България съобщи, че работата на Центъра за обслужване на клиенти на ул. "Леге" 6 се трансформира в услуга "От врата до врата". От днес - понеделник, 16.03.2020, за неопределен период, който ще бъде анонсиран допълнително според развитието на ситуацията в България, услугата "От врата до врата" ще бъде валидна за всички модели на Huawei и за всички клиенти, независимо от местоживеенето им на територията на цялата страна.

Официалната гореща линия за клиенти на Huawei остава 0800 18818, като е изцяло безплатна. Допълнително се откриват още 3 телефонни линии с номера +359 2 995 0980/81 и +359 2 884 8927 на цената на един градски разговор или според тарифата на оператора.

More from View Sofia

Летопис на смутното време: Палми Ранчев

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!

More All About Life