Следва

Dior, Guerlain и Givenchy ще снабдяват Франция с дезинфектант

Новото нормално: как се "карантират" Емили Ратайковски и компания

Модно вдъхновение по пижами

 

All fashion преди 4 години

Домашната карантина се оказва предизвикателство за всички ни, независимо в коя точка на света се намираме. Извънредната ситуация изисква да бъдем разумни и да не напускаме домовете си, но, уви, задачата изисква повече усилия от предвиденото. За да разведрим обстановката и не само, събираме мотивация за един по-стилен понеделник, макар и у дома - надникваме с любопитство "зад кулисите на карантината" на известните модни лица, които следим отблизо в Инстаграм.

В галерията горе откриваме>>> 23 стайлинг предложения за един от многото предстоящи дни вкъщи, а сред предложенията откриваме както удобните суичери и Adidas кецове, така и пайетени ансамбли, за всекиго по нещо.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.