Следва

Дневен ХОРОСКОП - 17.3.2020

Без синя и зелена зона в София до 29 март

Дезинфекцията на всички превозни средства на градския транспорт продължава.

All About Life преди 4 години

Кметицата на София, Йорданка Фандъкова, съобщи че от 17ти до 29ти март, синята и зелената зона в София ще работят безплатно.

"За да осигурим условия за по-голяма социална дистанция, като част от мерките за овладяване на разпространението на коронавируса, днес предложих и оперативният щаб на София прие следните решения: отменям временно почасово платено паркиране в синя и зелена зони. Мярката ще важи от 17 до 29 март, като в случай на голямо натоварване и липса на ред, ще направим допълнителни промени. Екипи на ЦГМ ще следят за натоварването", съобщи Фандъкова на страницата си във Фейсбук.

Също така е взето решение картите за пътуване в градския транспорт на хората с увреждания, които изтичат до 29 март, автоматично да бъдат удължени без да е необходимо отиване до пункт на Центъра за градска мобилност.

Продължава засилената дезинфекция на всички превозни средства на градския транспорт. Екипи на транспортните оператори следят използването на всяка линия и се подготвя реорганизация спрямо натовареността.

На всички метростанции е въведена организация за напомняне на пътниците да запазват по-голяма дистанция един от друг.

"Моля всички софиянци, да спазват ограниченията и препоръките на Националния щаб и Министерство на здравеопазването. Да, промените се отразяват на живота ни, но имат за цел да го запазят. Благодаря на всички за усилията! Заедно ще се справим!", прикани Йорданка Фандъкова.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.