Следва

Анна Уинтур за отмяната на MET Gala, Тръмп и защо ще гласува за Джо Байдън

Trend Report: Superwoman, the Naomi Campbell way

Снимките на Наоми Кембъл в предпазния й костюм, маска и очила по пътя за летището в Лос Анджелис циркулират в онлайн пространството през последните няколко дни, а хайлайт сред извънредно високите предпазни мерки, които супермоделът предприема, е аксесоарът, завършващ визията й.

All fashion преди 4 години

Кембъл стилизира предпазния костюм с пончо от кашмир на Burberry на цена от 4 190 долара, което, признаваме, й стои страхотно. Невероятното в случая е, че след полета й до Ню Йорк, Кембъл изхвърля пончото на боклука, за да не пренася микробите у дома - моделът страда от фобия от микроби. Постъпката й сама по себе си се превръща в новина, но нека се върнем назад към въпросната дреха.

Дали 49-годишната красавица избира неволно, или умишлено пончото като единствен комплимент към стерилната визия, не знаем, но е факт, че именно тази разновидност е на път да се завърне категорично на модната сцена. Изминалите току-що дефилета за Есен/Зима 2020 затвърждават казаното в серия от кадри, в които немалко дизайнери демонстрират своите уникални прочити.


Balmain 

Величествените и спускащи се до земята коприни в шампанско и бежово на Balmain са неспособен за пропускане акцент, подобно на червеното творение на Клеър Уейт Келър за Givenchy, тук носено от Кая Гербер.


Givenchy 

Наметалото идва сякаш съвсем навреме със своята символика, придаваща чувство за сигурност в едни толкова несигурни времена, в които се намираме. Дали дизайнерите са имали това предвид, съзадавайки своите дизайни, няма как да знаем, но поне можем да се обзаложим, че ще се радват на голям успех още следващия студен сезон.


Carolina Herrera 

В кадрите долу разглеждаме останалите стилистично издържани примери от приключилия наскоро моден месец за Есен/Зима 2020>>>


Michael Kors 

Adam Lippes  

Rick Owens

Anna Sui

Elie Saab

Gabriela Hearst

Jason Wu 

More All fashion