Следва

Clueless: Джаред Лето разбра за пандемията 12 дни по-късно

Дневен ХОРОСКОП - 17.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Действията ви днес ще се определят от собственото ви чувство за отговорност и отношението ви към извънредната ситуация, в която се намираме. Мнозина ще търсят стабилност в дома си или в действия, които са от полза на дадена група хора. Избягвайте ненужните тревоги и летаргичните състояния на духа. Тези от вас, които ще прекарат деня у дома си (препоръчително е това да са всички), трябва да избягват дребнавите домашни спорове - безсмислени са. Изпитанието на този ден пада върху брачните и семейните отношения, които се намират в много деликатно положение и които могат да се разпаднат и при най-лекото сътресение. Това ли е подходящият момент наистина? Замислете се. За тези, които продължават да работят (откъдето и да е), не е изключено вторник да предизвика полемика, свързана с разпространението на невярна информация, клюки или интриги.

Овен, Лъв, Стрелец: във вторник ще отделите време за близките си и различни задачи, свързани с тях. Този ден ще струва повече за бюджета ви, отколкото сте определили, така че бъдете особено внимателни с ресурсите си. Притесненията ви днес са свързани основно с навременното и успешно изпълнение на важни ангажименти.

Телец, Дева, Козирог: днес ще потърсите решението на вече възникнали през изминалите дни проблеми - шансът да ги откриете е правопророционален на мотивацията и отговорността ви. Дори и да не ви засягат пряко, те ще окажат влияние върху вашия личен или професионален живот. 

Близнаци, Везни, Водолей: днес избягвайте конфликтите и свръхемоционалните реакции. Имате възможност да се включите по някакъв начин в събитие, свързано с рожден ден, имен ден, годишнина или друг толкова важен повод - макар и онлайн.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник вниманието ви ще бъде привлечено от сериозен проблем или ситуация в живота на човек, когото познавате. Въпросният ваш блозък може да живее в друг град или държава и заради това да се налага по-динамична комуникация помежду ви. Очакват ви изненади чрез приятели или познати от различни места. Не е изключено да попаденете в ситуация, в която сами изпитвате любовната си връзка, като прекалявате с безпочвената тревожност, проявявате неразбирателство или излишна упоритост - няма битка, срещу кого се борите изобщо? Има ли нужда от подобни реакции?

More Astro