Следва

Best Model of The World - Winners!

Breathtaker - меломания от Bаng&Olufsen

Мъжете са много по-големи меломани от жените...

Shopping преди 14 години

“Мъжете са много по-големи меломани от жените.” Ами да, така е. И понеже коледните празници все повече наближават, ние няма как да не вкараме точно това предложение за подарък - музикалната система BeoSound 5, последната иновация от Bang & Olufsen . Уникален звук, уникален дизайн, уникално усещане.
 

Елегантна и интелигентна, аудио системата BeoSound 5 дава мигновен достъп до музиката, като безпроблемно съчетава в себе си старо и ново – дискът за управление, монтиран към цифровия дисплей, прави музиката реална и осезаема. Тъй като движенията на физически осезаемия алуминиев диск и виртуалния показалец на дисплея са в идеален синхрон, благодарение на уникален интерфейс, те дават пълен контрол на съдържанието.
 

С диска за управление имате възможност да преглеждате музикалните файлове в колекцията си или да избирате от многото интернет радио станции, като графиките на дисплея са интуитивни и вдъхновяващи.
Освен това системата притежава свой уникален начин да извлечете повече от музиката, която обичате – това е алгоритъм наречен MOTS (More Of The Same – букв. „повече от същото”).
 

Всеки път, когато пускате музика през своята BeoSound 5, MOTS автоматично сканира, чрез параметри като ритъм, тоналност, вокална хармония, цялото съдържание от музикални файлове и намира близки по звучене такива. Тъй като MOTS използва параметрите на музиката, която върви в момента, а не само такива като жанр или настроението, което тя носи, този алгоритъм ефективно помага да преоткриете скритите богатства във вашата колекция на база първоначално зададен от вас избор.
 

Цялата информация като музикални файлове, обложки на албуми, интернет радио станции, достъпни през BeoSound 5, е всъщност складирана в BeoMaster 5 – една черна кутия, която можете да скриете дискретно от погледа си и в която се включват всички кабели, връзка към интернет, както и капацитет от 500GB памет!
 

Системата също позволява съхранението и възпроизвеждането на lossless музикални файлове – такива, които се доближават максимално до оригиналното звучене на песента, без загуба от компресията на файла за оптимално удоволствие от слушането на музика.
 

Трудно е да се опише усещането от звука на тази система. Освен, че го чуваш, ти го виждаш и дори докосваш. Мога да кажа само едно - благородно завиждам, на човека, който ще го намери под елхата.
 

More Shopping