Следва

Еволюция на вечността: мъжките маникюри

Sì Passione Intense

DEAL OF THE DAY

 

Body преди 4 години

Si от Giorgio Armani олицетворява съвременната концепция за женствеността - неподвластен на времето аромат, същевременно модерен и променящ правилата за живот, изживяван със страст.

След двата основни аромата Si Eau de Parfum и Si Passione, Giorgio Armani Beauty представя следвашия шедьовър в своята колекция - Si Passione Intense. Нотките са богати, елегантни и флорални, а акцент сред тях са дървесните и мускусни такива, дело на известния парфюмерист Жули Масе.


Емблематичните връхни нотки на Si на нектар от касис се смесват с категоричните флорални средни нотки на жасмин абсолю и роза. Резултатът е неукротима и силна природна енергия, подсилена от кедрово дърво и бял мускус като базови нотки, чиято интензивност е подсилена от есенция на пачули и екстракт на ванилия.

По отношение на дизайна на флакона, отличителният дизайн е структуриран и изчистен, решен в говорещия за сила червен цвят. Кейт Бланшет, разбира се, е рекламно лице на новия аромат - тя е избраницата на Джорджо още от първото представяне на линията през 2013г., а енергията й носи чувствеността и контрастните вибрации на новия аромат.

Откриваме го в парфюмериите още от април>>>

 

More Body