Следва

Коронавирусът от първо лице: 60-годишна английска лекарка разказва подробно

Clueless: Джаред Лето разбра за пандемията 12 дни по-късно

Холивудският актьор разбра за пандемията Коронавирус едва вчера, след като прекара 12 дни в пустинята в пълно уединение.

Celebrities преди 4 години

Джаред Лето се размина на косъм от смъртта по-рано този месец, след като предпазното му въже почти се скъса по време на скално катерене. Актьорът е в още по-голям шок от вчера, след като завърши 12-дневния си престой в пустинята, изолиран без каквито и да било мобилни или информационни устройства. С включването на телефона, Джаред е залят от информационния поток около коронавируса и научава за крайните мерки, които се предприемат масово по света с цел ограничаване на заразата.

Зашеметен от случващото се, Джаред споделя в социалните мрежи:

“Преди 12 дни започнах медитация в пустинята. Бяхме напълно изолирани. Без телефон, без никаква връзка. Нямахме никаква представа какво се случва извън лагера. Вчера се завърнахме в един съвсем различен свят. Свят, който е променен завинаги. Най-малкото, което мога да кажа е, че новината ми “отнесе главата”. Получавам съобщения от семейството и приятелите си по целия свят, наваксвам какво се случва. Надявам се, че вие ​​и вашите близки сте добре. Изпращам положителната си енергия на всички. Останете си вкъщи. Пазете се.”

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Откакто Джаред се покри за 12 дни, в големите американски градове масово се отменят събития, а много хора практикуват социална изолация, за да ограничат разпространението на коронавируса.

Към момента извънредното положение не е засегнало предстоящия му ангажимент като фронтмен на 30 Seconds To Mars. Следващото му участие с групапа е в рамките на четиридневен фестивал в Хърватия през август с два концерта, въпреки че все още не е ясно доколко пандемия ще бъде овладяна дотогава.

Докато Джаред медитирал в пустинята, милионните му последователи в Туитър и Инстаграм нямаше как да предположат, че актьорът е “извън обхват”, тъй като екипът, отговорен за социалните му профили, споделял снимки от смразяващо изживяване по време на скалното изкачване на Червената скала, Невада, със световно известния американски катерач Алекс Хонълд.

Припомняме, звездата увисва близо 200 метра над земята на предпазното си въже, което се оказва почти изцяло прерязано от скалата. Джаред споделя: “Спомням си, че инстинктивно погледнах надолу. Моментът беше странен - завладя ме за секунда меланхолията, не толкова чувството на страх. Адреналинът дойде след като се хванах отново за скалата. Но успяхме да се изкачим.”

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.