Следва

Дженифър Лопес пак с колекция обувки - JLo Jennifer Lopez за американската DSW

Double Trouble: един като Bottega, всички като Bottega

Ефектът Bottega...

All fashion преди 4 години

Всеизвестен факт е, че всичко, до което се докосне Даниел Лий, се превръща в тренд - наблюдаваме влиянието му над редица хитови елементи - големия пухкав клъч, квадратните обувки, грубоватите кубинки, оувърсайзд чантите и какво ли още не.

Разбира се, подобно влияние предизвика след себе си вълна от верни поддръжници, желаещи максимално да се доближат до визията, а и най-важното комерсиалния успех на продуктите. Припомняме случая с мрежестите обувки, където хай-стрийт брандът Public Desire нахално и дословно изкопира силуета.

Подобен е и случаят с въпросния pouch, появил се и в колекциите на Miu Miu, Lanvin и младия бранд Studio Amelia, сякаш почти случайно. А обувките с квадратен нос пък се превърнаха в отделно обособен тренд, който ще пренесем и в предстоящия пролетно-летен сезон. Най-популярният модел на старата италианска къща за Пролет/Лято 2020 са именно високите кожени чехли с дебела кожена каишка, които можем да закупим за 620 евро и богата палитра цветове, сред които бежово, черно, бяло, розово, червено, тъмносиво и два вида синьо.


Bottega Veneta 620 евро

Брандове от различно естество, Zara и Topshop са винаги първенци по усвояване на трендове от големите дизайнерски имена, но и още A.W.A.K.E предлагат разновидности на силуета на момента, при това толкова близки, че понякога е трудно да се различи оригинала от копието. В прилики и разлики, разглеждаме кадрите по-долу>>>


Zara 90 лева

Topshop 156 лева

A.W.A.K.E 764 лева

Topshop 147 лева

More All fashion