Следва

On Wednesdays we wear pink

Стил урок на седмицата: "Въпреки прогнозата, живейте все едно е Пролет!"

Нов, пролетен прочит на класиката в гардероба

All fashion преди 4 години

Обстановката в момента налага забрана над пролетния сезон, или поне на начина, по който сме свикнали да му се наслаждаваме по принцип. Това до една голяма степен обезмисля стремглавото пазаруване на тенденциозно ориентирани дизайни, отново прийом, до който прибягваме по подразбиране. Но вместо да губим доброто си настроение в съжаление за всички предварително планирани аутфити, смятаме за добра идея да преразгледаме вече присъстващите в гардеробите ни дрехи, които - в адекватен стайлинг и с добро желание, могат да зазвучат в нов и релевантен за новия сезон вид.

Ето и кои са 7-те отправни точки:

Тейлъринг
Изкусните панталони в строга мъжка кройка, както и безупречният издължен в силуета блейзър неуморно раждат още и още великолепни стайлинг решения, неостаряващи в своята естетика. Обувките на висок ток, пожелателно с отворени пръсти, както и красивата чанта пък са аксесоарите с добавена стойност.

Аксесоари за коса
Диадемите, както и фибите с декорации продължават да са все така релевантни и през новия сезон. Приятният им и закачлив вид разведрява и най-стандатната комбинация, и то без усилие.

Неутрална палитра
Тоналните визии в бежово и екрю са лесни за постигане и се състоят единствено от елементи, които вече притежаваме. Белите джинси пък са особено удачен елемент за съчетаване с бежово плетиво.

Жилетки
Жилетката е един от звездните елементи на почти приключилия зимен сезон, но с щипка настроение и смел подход, можем да я стилизираме безпроблемно за пролетните дни. Избирането на свежи пастелни цветове винаги е добра идея.

Тренч
Неостаряващ и класически, не се сещаме за по-добро стайлинг решение през априлските дни.

Романтичен топ
Женственият вид на топа - с къдри, обемни ръкави, облечени копчета или квадратно деколте, не остарява, а комбинацията от джинси и красиви стилето/сандали на висок ток, винаги работи безотказно.

Костюми
И през новия моден сезон костюмът продължава да държи челни позиции, а вероятността да притежаваме поне един такъв екземпляр в гардеробите си е много голяма. Ако нашият избраник идва в неутрална палитра, тогава прибягваме към силните на цвят аксесоари за малко стилистична помощ, ако ли пък дизайнът е смел по палитра, стилизираме умело в тонален маниер.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.