Стил урок на седмицата:

Стил урок на седмицата: "Въпреки прогнозата, живейте все едно е Пролет!"

Нов, пролетен прочит на класиката в гардероба

Обстановката в момента налага забрана над пролетния сезон, или поне на начина, по който сме свикнали да му се наслаждаваме по принцип. Това до една голяма степен обезмисля стремглавото пазаруване на тенденциозно ориентирани дизайни, отново прийом, до който прибягваме по подразбиране. Но вместо да губим доброто си настроение в съжаление за всички предварително планирани аутфити, смятаме за добра идея да преразгледаме вече присъстващите в гардеробите ни дрехи, които - в адекватен стайлинг и с добро желание, могат да зазвучат в нов и релевантен за новия сезон вид.

Ето и кои са 7-те отправни точки:

Тейлъринг
Изкусните панталони в строга мъжка кройка, както и безупречният издължен в силуета блейзър неуморно раждат още и още великолепни стайлинг решения, неостаряващи в своята естетика. Обувките на висок ток, пожелателно с отворени пръсти, както и красивата чанта пък са аксесоарите с добавена стойност.

Аксесоари за коса
Диадемите, както и фибите с декорации продължават да са все така релевантни и през новия сезон. Приятният им и закачлив вид разведрява и най-стандатната комбинация, и то без усилие.

Неутрална палитра
Тоналните визии в бежово и екрю са лесни за постигане и се състоят единствено от елементи, които вече притежаваме. Белите джинси пък са особено удачен елемент за съчетаване с бежово плетиво.

Жилетки

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.