Следва

Една от тези рецепти a day, keeps the doctor far away!

Дневен ХОРОСКОП - 18.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Опитайте се да приемете положението, в което се намираме, и случващото се наоколо, каквито са. Избягвайте крайния (и крайно ненужен) скептицизъм и излишната меланхолията. Нервните ви изблици ще се дължат на объркването, което изпитвате в момента - и това е нормално, но гневрът не е отговор. Денят не е подходящ за пътувания - #StayAtHome.

Овен, Лъв, Стрелец: ще останете приятно изненадани от действията на хора, които ви обичат, но може би не го показват прекалено често. Денят ще бъде интересен за семейния ви живот. Днес ще създадете интересни контакти и познанства или ще развиете вече установени такива до едно ново ниво.

Телец, Дева, Козирог: предстоят важни разговори с роднини, с които не живеете. Ще коментирате проблемите в едно семейство и евентуалното им разрешаване при настоящите обстоятелства. Като цяло, сряда носи интересни преживявания и ще ви даде "храна", за да помечтаете на воля - за едно по-хубаво време; по-спокойно, по-щастливо и по-красиво.

Близнаци, Везни, Водолей: предстои да преживеете изненада, свързана с работата, бизнеса ви, институция или голямо събитие на мястото, на която живеете; ще ви развълнуват новини, които получавате отвън, тоест извън обичайния си кръг на общуване. Конфликт или спор в дома ви ще накара някой да ви напомни за минали грешки или преживявания.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще обсъждате събития, свързани с човек от роднинския ви кръг или с някого, който живее далеч от вас. Получавате възможност да изчистите недоразуменията и да хармонизирате отношенията у дома и в семейството си - това може да ви направи щастливи от конкретен успех или новини, важни за вашето собствено семейство. Във финансов план, сряда ще изисква повече внимание при разпределяне на разходите.

More Astro