Следва

Особен момент: принц Уилям може да стане "временен" Крал веднага

Наръчник на оптимиста: Венецианските канали са чисти и пълни с рибки!

#SilverLiningPlaybook

All About Life преди 4 години

Италия започна втората си седмица под национална карантина, а италианците никога не са разполагали с повече време да надничат от прозорците и малките си тераси; да пеят, да се любуват на красотата навън. Венецианците особено - през последната една седмица въодушевлението от появата на лебеди в каналите се прехвърли... във водата, която - бавно, но сигурно - губи зеленикавия си цвят. Без интензивния гондола-трафик водата е достатъчно чиста, че да се наблюдават спокойно плуващите рибки. И това, ако не е хубава новина!

Местните набързо оповестиха радостта си в Twitter, където фрази като "хората са истинският вирус" се превърнаха в рефрен. Неиталианците ползватели на социалната мрежа са също толкова развълнувани от фактите - сред тях и ние, разбира се.

Наблюдатели, които са пò на "ти" с Photoshop, естествено, имплементираха какви ли не животни на разпостранените кадри, а изненадващо, най-причудливият пример, е всъщност истина - във Венецианския залив делфини са забелязвани извънредно рядко през годините, но в момента на същото място има достатъчно много от тях. Радост х2!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 12 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 12 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.