Следва

Абдикиралият испански крал Хуан Карлос завлича сина си в скандал с офшорки?

Една Психоанализа за вкъщи?!

DEAL OF THE DAY

All About Life преди 4 години

Psycho Analysis е подходящо име за свещ на парфюмериите Bella Freud, не мислите ли? В действителност Зигмунд е прадядо на Бела - оттам и влечението към психоанализата, it runs in the family.

Свещта на стойност 104 лева (ОТТУК) симулира многозначителни чувства и спомени за първи влюбвания - поне такова е убеждението на внучката на Фройд. Артикулът е ръчна изработка и се match-ва с дизайнерските суичери на Бела.

Поставяйки я в дома си, вероятно ще си подарите ароматерапия, при която ще изказвате на глас мисли, свободни асоциации, фантазии и сънища, след което ще формулирате несъзнателните конфликти, които предизвикват проблемите на характера и симптомите ви. Това, разбира се, само ако вярвате в Психоанализата... Така или иначе сме под карантина, защо пък да не пробваме!

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.