Следва

L'Oréal реорганизира производството си, пуска средства срещу Коронавируса

Олга Куриленко, коронавирусът й и някои лични впечатления

Украинската актриса Олга Куриленко, известна с ролята си на Бонд мацка в "Спектър на утехата", сподели в социалните мрежи на 15-ти март, че е заразена с коронавирус.

Celebrities преди 4 години

"Стоя изолирана вкъщи с диагноза Коронавирус. Вече почти от седмица съм болна. Температура и слабост – това са симптомите при мен. Внимавайте и бъдете сериозни по отношение на случващото се, останете в изолация и пазете близките си."

Три дни по-късно, звездата се обърна отново към почитателите си в социалните мрежи, които междувременно я заляха с десетки въпроси, и сподели как се чувства, през какво преминава и какво всъщност е важно да знаем:

"Благодаря на всички за подкрепата и топлите думи!!! Ето и отговорите на някои от въпросите ви."

- Защо не съм в болница?
- Защото болниците са препълнени и се настаняват само хора, които се борят за живот. Казаха ми, ако си почувствам по-зле, да звънна в бърза помощ.

- Къде ме тестваха?
- В болницата, където ме заведе линейка, бях с температура над 39.

- Как се прави тест?
- Взимат секрет от гърлото.

- Къде се зарази?
- Не е възможно да се разбере, може да е отвсякъде. Той е върху повърхностите. Може да съм слизала или да съм са качвала на такси и да съм де заразила от дръжката, например.

- Как си в момента?
- Близо седмица температурата ми беше 38-38,5. Днес вече спадна.

Феновете на актрисата реагират много активно на тези нейни признания, като сега вече се опитват да разберат от "момичето на Бонд" подробности около лечението. Мнозина не се доверяват на болниците и лекарите в собствените си страни и търсят от Олга препоръки и съвети от британските лекари, към които се е обърнала тя.

 


Коронавирусът от първо лице: 60-годишна английска лекарка разказва подробно


Припомняме, че от известните филмови и нефилмови хора, с коронавирус вече бяха диагностицирани актьорът Том Ханкс и съпругата му, британският актьор Идрис Елба, съпругата на канадския премиер Софи Грегуар-Трюдо, футболистът от Ювентус Даниеле Ругани, Кевин Дюран, звездата на NBA, от днес - и член на британското кралско семейство - Карл фон Хабсбург, архидук на Австрия, и много, много други, а германският супермодел Хайди Клум, която в момента е в САЩ, съобщи, че въпреки всички симптоми не е у спяла да си направи тест и да изясни диагнозата си.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.