L'Oréal реорганизира производството си, пуска средства срещу Коронавируса

L'Oréal реорганизира производството си, пуска средства срещу Коронавируса

Фокусът е върху дезинфектантите за ръце и още.

L'Oréal, най-голямата бюти компания в света, се ангажира да допринесе в битката срещу коронавируса в Европа. Базирана в Париж, L'Oréal държи някои от най-разпознаваемите козметични марки в света, включително едноименния бранд, както и широка гама от продукти за декоративна козметика и линии грижа за кожата, вкл. La Roche-Posay и Garnier.

"В тази извънредно критична ситуация, наша отговорност е да помогнем по всеки възможен начин, допринасяйки за колективните усилия",каза Жан-Пол Агон, CEO на L'Oréal, цитиран от WWD. "Чрез този жест, L'Oréal иска да изрази солидарността, подкрепата и високата си оценка към всички, мобилизирани до крайна степен и впрегнали целия си кураж, за да се преборим с пандемията."

В усилието да подпомогне френските и европейски здравни институции, L'Oréal ще пренасочи производството си с фокус към дезинфектантите за ръце, поради голямата важност на продукта за ограничаване разпространението на вируса. La Roche-Posay планира да осигури големи количества хидроалкохолен гел за болниците, домовете на здравните работници, както и на всички основни партньорски аптеки, като ще осигури и бутилки за опаковане на вече направени дезинфектанти в различни лаборатории. Garnier пък ще разпространи "милиони дезинфектанти за ръце" из цяла Европа.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.