Следва

Старата любов... Ванеса упорито продължава да защитава Джони Деп

Дневен ХОРОСКОП - 20.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Внимавайте с реакциите си днес - няма да ви навреди, ако покажете малко повече съчувствие и разбиране към проблемите на хората около вас. Спазвайте "новите" правила - не бъдете лекомислени и безразсъдни. Тъмните или песимистичните настроения сега няма да ви помогнат. В петък ви предстои много работа и потенциалните печалби ще бъдат по-малко от това, което очаквате. Избягвайте да пътувате днес. Ако получите тревожни новини от друго място, не бързайте да отговаряте, докато не проверите истинноста им. 

Овен, Лъв, Стрелец: не се притеснявайте за решението на проблеми, които досега не са намерили крайния си отговор. Отложете това за следващата седмица или дори следващия месец - към момента и на фона на случващото се те са нерелевантни. Днес ще бъдете обезпокоени от събитие или разговор, свързани с жена.

Телец, Дева, Козирог: правите планове за уикенда, прилагането на които на този етап е твърде неясно. Днес ще осъществите важни контакти с хора, с които ще имате съвместни ангажименти в близко бъдеще; ще бъдете изненадани от новина или събитие, които ще имат значение за личния или обществения ви живот.

Близнаци, Везни, Водолей: предстои ви среща или виртуален контакт с човек от друго място. Този ден изисква повече внимание при действия, свързани с работата ви, тъй като лесно ще възникнат напрежение или конфликт. Промените в плановете, които правите през последните дни, се приемат за даденост - избягвайте паника или безпокойство.

Рак, Скорпион, Риби: избягвайте да се ангажирате с финансови обещания. През този ден ще трябва да се справите с трудния характер на жена от вашия роднински или приятелски кръг. Ако разчитате на помощта или участието на мъж да разгърне плановете си днес, недейте - в главата му нещата се случват далеч по-бавно. Денят носи новини, свързани със здравето на човек, когото познавате. 

More Astro