Седмичен ХОРОСКОП - 23.03 - 29.03

Astro преди 4 години

Комуникативният Меркурий преминава в Риби този понеделник, след като, считано от миналата седмица, най-накрая започна да се движи напред. Тоест, можем спокойно да си отдъхнем и да продължим (условно, имайки предвид ситуацията) с плановете си, без страх… или поне до следващото му ретроградно движение.

Слънцето навлиза в Овен (Aries Season, YEI!) и точно преди да направи тази смяна, образува доста положителен аспект с отрезвяващия Сатурн. За повечето от нас този момент ще подейства вдъхновяващо; ще ни даде шанс да преразгледаме и преосмислим приоритетите си преди да предприемем важни решения, промени, следващи стъпки в собствената си борба и т.н. Също така не се учудвайте, ако в живота ви внезапно се появи ново хоби, занимание, интерес – кой знае, може би и любовна тръпка. Време е за рязка промяна, затегнете коланите.

Фокусът се променя с наближаването на петъка – динамиката в ежедневието (да, динамика – да не повярва човек) се дължи на съвпада Марс-Юпитер, който предлага допълнителна доза енергия, самочувствие и готовност да поемем всичко онова, стоящо извън зоната ни на комфорт.

Големите новини тази седмица са, че благоразумният Сатурн навлиза във Водолей и НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ оттам поне няколко месеца, което може да окуражи заформянето на една доста приятна форма на така нужен идеализъм.

Хороскоп

Още от Astro