Седмичен ХОРОСКОП - 23.03 - 29.03

Astro преди 4 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, предстои ви седмица, в която е възможно да изпитате неудовлетвореност от хора, които няма да изпълнят обещанието си или умишлено ще ви подведат с невярна информация. Подобни действия само могат да ви направят по-решителни в премахването на такива хора от средата ви на общуване. Предстои да застанете лице в лице с факта, че е по-добре да имате малко, но истински приятели, отколкото много, но несигурни или несериозни. Да, на теория и сега го знаете, но на практика винаги е по-различно.

През седмицата ще научите неприятни новини, свързани с човек, роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Не позволявайте на децата си да пътуват по някаква причина. Подобно пътуване може да постави семейството ви в неочаквана и сложна ситуация.

Ако се появят здравословни проблеми, избягвайте паниката и излишния страх, преди да сте се консултирали с лекар. Събитията напоследък може би ви плашат, но реалността е друга.

Мъжете на зодията, които ще бъдат преокупирани професионално през тези седем дни, могат да разчитат на доброто развитие на професионалните си ангажименти и дори да изпитат сериозно удовлетворение от добре свършена работа или задачи.

Хороскоп

Още от Astro