Седмичен ХОРОСКОП - 23.03 - 29.03

Astro преди 4 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, новини от тази седмица ще ви върнат вярата и надеждата за по-добро бъдеще или ще ви дадат нужната доза оптимизъм за развитието на важен за вас проблем.

Предстои ви важна и динамична седмица, затова се опитайте да запазите позитивно настроение и избягвайте песимизма и меланхолията. Ще бъдете изненадани от поведението на млад мъж - ваш роднина, приятел или просто познат. Напълно наясно сте, че това, което казва, не е вярно, но все пак би могло да провокира гнева ви. Можете и да овладеете ситуацията, разбира се.

Поддържайте емоционалното си състояние под контрол, защото подобни изблици на гняв ще биха се отразили по един или друг начин на здравето ви.

Периодът може да се яви като по-стресиращ за вас финансово, вероятно поради по-високи разходи, сложната ситуация, в която се намирате или по някаква друга причина. Трудно ще намерите общ подход за решаване на финансови проблеми с хората около вас, тъй като имате различни мнения, а помежду ви - твърде много упорство.

Каквото и да загубите тази седмица, с когото и да се разделите, не тъжете. Нищо от онова, което ви е дадено като преживяване, няма за цел да ви навреди или разруши основите на живота ви. Причините са различни - постепенно ще ги разберете, осъзнаете и дори оцените.

Хороскоп

Още от Astro