Следва

Токио 2020: отлагането неизбежнo?

Дневен ХОРОСКОП - 23.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник ще сте по-оптимистични относно развитието на някои лични или обществени дела и събития. Избягвайте безпокойството или склонността да преувеличавате в мислите си, тъй като всичко около вас се развива по добър за вас начин, не губете вяра в това. Не се страхувайте да се отървете от ненужни вещи, навици, притежания и дори хора, защото това, което предстои, е много по-ценно и обещаващо за вашето развитие. В понеделник може да настъпи известно напрежение около имот, намиращ се на известно разстояние от вас.

Овен, Лъв и Стрелец: днес е важно да изготвите предварителен план за задачите и ангажиментите си, според техния приоритет. Денят е благоприятен за разговори, свързани с работата и социалния ви живот.

Телец, Дева и Козирог: ще бъдете въвлечени в конфликт, който ще ви остави горчив послевкус. Като цяло, денят изисква повече дипломация в общуването с други хора. Биха могли да се появят интересни идеи, които да обмислите и реализирате в следващите няколко дни, но това зависи основно от нивото ви на съсредоточеност и отдаденост.

Близнаци, Везни и Водолей: предстои ви благоприятен ден за развитие на професионалните дела, но като че ли ви липсва достатъчно физическа енергия. Ще получите противоречиви новини за важни събития, не се доверявайте на всичко прибързано. Ще следите с интерес и загриженост събитие в живота на роднина или приятел, който живее далеч от вас.

Рак, Скорпион и Риби: в понеделник ще се съсредоточите върху пропуснатите ангажименти и задачи от изминалата седмица и евентуалната възможност да ги изпълните в следващите няколко дни. Възможно е в началото на седмицата да се включите в разрешаването на проблем, свързан с роднини или имот, разположен на друго място. Понеделник ще бъде благоприятен ден за работата ви, с възможности за постигане на конкретен успех. Опитайте се да вземете категорично решение, което чака отговора си вече достатъчно дълго време.

More Astro