СОНИК СТАРТ, психологическата ни подкрепа в битката с COVID-19

СОНИК СТАРТ, психологическата ни подкрепа в битката с COVID-19

Социалната организация подпомага гражданите с дистанционни консултации за справяне с психологическите последствия от пандемията.

Социалната организация СОНИК СТАРТ обяви, че, отчитайки ситуацията с разпространението на коронавирус, ще предостави безвъзмездно услугите на своя специализиран екип в цялата страна, на всички, които имат нужда от психологическа подкрепа. Това е част от дългогодишната програма на социалноориентираната организация, която съществува в България от над 10 години. 

СОНИК СТАРТ обединява ресурси и професионалисти от цялата страна в подкрепа на най-уязвимите в условията на извънредно положение. Организацията има готовност да предоставя дистанционни консултации по телефон и мейл на всеки, който има затруднения – физически, психосоциални, емоционални. Или пък просто иска да сподели страховете си, свързани със своето здраве и безопасност.

Ръководителите на всеки център по места осъществяват всекидневна връзка с Оперативните щабове към съответната Община, за максимално бърза реакция и оказване на съдействие от компетентността на местната власт.

Всеки, който иска да се възползва от безплатните услуги, може да се свърже с центровете на СОНИК СТАРТ по телефон или мейл, тук.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.