Следва

От Франциия с любов! 20 цитата за вярата от Ерик-Еманюел Шмит

Дневен ХОРОСКОП - 24.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Събития от деня и ангажименти ви днес се случват значително по-бавни или биват напълно преустановени. Използвайте този ден, за да направите важни неща за дома и семейството си, които ще бъдат основа за изграждането на важните неща в живота ви след кризата, през която минаваме като общество. Не губете времето си днес, инвестирайте във всичко, което смятате, че ще бъде добра подготовка за вас спрямо бъдещи събития. Финансовите разговори от днес са строго практични и се водят с разум, а не с емоция. 

Овен, Лъв, Стрелец: бъдете предпазливи днес, тъй като има знак, че може да бъдете използвани чрез измама, манипулация или опит за кражба. Днес ще можете да реализирате плановете си за дома или семейството. Вторник ще бъде добър ден за финансови ангажименти и задачи.

Телец, Дева, Козирог: търпението ви днес ще бъде поставено на изпитание заради неразумните или неприятни действия на хората, с които контактувате. Може би целят да провокират конфликт, който може да ви раздразни или да ви накара да се почувствате виновни (но не се изисква). Емоциите днес биха се отразили пагубно на действията и решенията ви, оберете ги доколкото е възможно.

Близнаци, Везни, Водолей: вторник ще бъде подходящ ден за разрешаване на проблеми и недоразумения. С такт и дипломация ще успеете да постигнете много, така че избягвайте трикове или манипулации. Добра идея е да прекарате част от деня в усамотение или медитация и да си починете добре. Използвайте останалата част за физическа работа у дома или на навън въздух (ако устройството на дома ви го позволява).

Рак, Скорпион, Риби: поведението на хората, които не живеят в дома ви, ще бъде еи бъде крайно досадно днес. Ще изпитате трудност в опитите си да разберете тях и мотивите им за каквито и да било действия или решения. Вторник ще бъде благоприятен за развитието на финансовите и материалните ви дела, но въпреки това сте предразположени към безпокойство и вътрешно напрежение. Събитията, свързани с работното ви място, не се явяват като изненада за никого, най-малко за самите вас.

More Astro