Walk, walk, fashion baby: шест модни подкаста, които да свалим веднага

Walk, walk, fashion baby: шест модни подкаста, които да свалим веднага

Най-силното положително качество на модата е да забавлява.

 

И макар нормалното ни ежедневие да е сякаш на пауза, не бива да спираме да се забавляваме и образоваме. Модните документални филми, които препоръчахме миналата седмица, продължават да важат със същата сила, а днес разширяваме кръгозора от развлекателни и информационни потоци, концентрирайки се върху недотам популярните на наша почва подкастове.

Подкастовете продължават да бъдат все така бързоразвиваща се платформа в цял свят, а модната тематика на разговорите предизвиква все по-голям интерес и брой слушатели. За да запълним свободното си време качествено, и за да наваксаме с хайлайтите от индустрията през последните няколко месеца, правим селекция на най-популярните модни подкастове, с които да се запознаем още днес.

The BOF Podcast
The Business of Fashion е най-популярната медийна платформа, говорейки за задълбочен анализ на случващото се в модната индустрия. Подкастовете, които основателят на медията Имран Амед провежда с десетки вълнуващи личности, сред които и самата Карин Ройтфелд, гарантира интригуващи теми, които нямаме търпение да чуем.

Слушаме ТУК.

Pop Fashion
Хостовете на Pop Fashion Карин и Лиса провеждат забавни дискусии с богат хумор по отношение на последните събития в модата.

Слушаме ТУК.

The Glossy Podcast
Джил Маноф, главен редактор на The Glossy, провежда любопитни интервюта с гостите си, а темите на разговор са иновация, технология и предприемачество в модната индустрия.

Слушаме ТУК.

Second Life

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.