Следва

Кейт, Кийра, Мишел, рециклира ли някой?

Стил урок на седмицата: over-the-top стайлинг в домашни условия

Голяма част от успеха на работата от вкъщи се дължи именно на добрата рутина.

 

All fashion преди 4 години

И понеже не можем много да гадаем докога и как се очертава да водим този нов начин на живот, решаваме да се адаптираме по най-безболезнения възможен начин. Колкото и повърхностно да звучи, аутфитите ни до голяма степен влияят на това как се чувстваме, а през изминалите дни, да си кажем откровено, не сме имали особен стимул да се постараем. Неудовлетворението от вида ни е дребен проблем, който може да се коригира на секундата с малко модно вдъхновение.

Първата отправна точка е макиажът - не бива да се отказваме от него, той стои в основата на ежедневната рутина, от която така отчаяно се нуждаем в момента; след това идват бижутата - не спираме да ги носим, даже напротив, експериментираме с по-максималистични визии отпреди, същотото важи и за големия коктейлен пръстен, който стои на нощното шкафче и чака своя ред.

Анцузите не са препоръчителни, макар и безспорно да идват като най-комфортна опция.

Бельото е не по-малко удобен вариант, при това в пъти по-приятен за окото.

Свободните силуети в неутрални палитри не представляват никакво усилие от стилистична гледна точка, но едновременно с това изглеждат стегнато и достатъчно адекватно за който и да е работен ден, дори и за този, прекаран на дивана.

Ние лично апелираме към цветните и смели аутфити, които безспорно разведряват обстановката и повдигат духа с едно единствено движение. Дали това ще е зеленото мини в еклектична комбинация от шарени плетени чорапи, или геометричен топ с панталон на точки, не знаем, но домашната обстановка със сигурност не е оправдание за модна скука. 

More All fashion