Следва

Сатурн във Водолей до 2023: какво ни чака

Дневен ХОРОСКОП - 25.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Събитията в сряда се развиват сравнирелно по-динамично и интереснп, придружени с много оптимизъм и надежда за развитието на личните дела, но и обществени интереси. Желанието и нуждата ви от социална активност трудно ви удържат вкъщи, но и това ще мине. Денят носи известно напрежение на любовната връзка, което обаче бързо ще премине, ако вложите повече разбиране в думите и действията си. Ще останете доволни от неочаквано събитие, свързано с човек, роден под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Овен, Лъв, Стрелец: предстои да преживеете конфликт, който няма да ви изненада. Сряда ще бъде благоприятен ден за планиране на неща, които са важни за вас. Разчитайте повече на собствената си интуиция и житейски опит. Ако трябва да пътувате, ще срещнете интересни изненади.

Телец, Дева, Козирог: днес ще правите планове за пътуване с хора, които живеят на различни разстояния от вас. Избягвайте да осъществявате контакти, касаещи финансови въпроси днес, тъй като няма да ви донесат резултатите, които очаквате. В сряда ще имате причина да преосмислите плановете си за следващите няколко дни до края на седмицата.

Близнаци, Везни, Водолей: ще изпитате приятни емоции с приятели или роднини. Денят е благоприятен за планиране на бъдещи действия въз основа на житейски опит и знания. Минали събития ще повлияят на решенията или плановете ви относно собственост, която притежавате.

Рак, Скорпион, Риби: избягвайте да пътувате в сряда, освен ако това не е свързано с вашите професионални ангажименти, които не можете да забавите илиизбегнете по никакъв начин. Ако сте родител, налага се да отделите повече време за образованието или друг важен аспект от образованието на собственото ви дете. Като цяло този ден носи предизвикателства или изпитания за вашите морални ценности при вземане на важни решения. Избягвайте конфликти, свързани с домакинските или материалните си интереси, тъй като денят не търпи подобни конфронтации.

More Astro