Следва

Netflix дарява 1 милион паунда в помощ на фрийлансъри от киното и телевизията

Сатурн във Водолей до 2023: какво ни чака

Ползи и вреди по знаци 

Astro преди 4 години

Сатурн често се смята за злонамерена планета, носеща щети, пълна противоположност на Юпитер. Но Сатурн всъщност е от съществено значение за живота на всички нас, за нашето лично израстване, за нашата зрялост. Определено начинът му на действие е по-твърд, понякога страховит, но конкретен, доказвайки ни, че можем да се справим с трудните ситуации. Сатурн отрязва мъртвите клони, премахва трънчетата, за да изчисти пътя ни. След края на престоя във Водолей можем да бъдем много по-силни и по-уверени в качествата и възможностите си.

Сатурн навлезе във въздушния знак Водолей на 21 март 2020 г. и ще остане там до 7 март 2023 г. Сатурн във Водолей ще облагодетелства Везни и Близнаци, с които формира тригон - хармонично състояние, символизиращо възнаграждение от усилен труд, жътва на посятото, както и постигането на целите. Нещо повече, дори Стрелец и Овен ще се възползват от положителните лъчи, защото планетата образува секстил с двата огнени знака. Секстилът носи удовлетвореност и оптимизъм, като представителите на тези зодии имат възможност да поемат по успешен духовен път в намиране на смисъла в живота. От една страна, Сатурн ще бъде в опозиция със знака Лъв, което носи напрежение, а от друга - ще попадне в квадратура спрямо Скорпион и Телец. Квадратурата е позиция, характеризираща се с противоборство и трудности в живота. Те могат да се изживяват напрегнато, докато тяхната несъвместимост се осъзнае и преодолее. Не забравяйте, че тази информация е на базата на общата картина, без да се вземат предвид индивидуалните рожденни данни.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Овен
Предстоящите десетилетия ще бъдат много добри за вас, тъй като Сатурн прави живота ви много по-стабилен, много по-конкретен, по-красив и със сигурност по-добър от изминалите години. Енергията на Сатурн не ви застига толкова внезапно, колкото щастието на Юпитер, но нараства убедително малко по малко и укрепва всеки един аспект от живота ви. Ако през тези години имате много сериозна и стабилна любовна връзка, очертават се отлични предпоставки за свиване на семейно гнездо. Въпреки трудностите и жертвите, които най-вероятно ще ви се наложи да направите по пътя, новият ви дом ще ви очаква за дълги години щастие. Сатурн ще ви донесе удовлетворение в професионалните ангажименти, а различните финансови инвестиции могат да ви осигурят необходимата икономическа стабилност. Почти всичко, което градите през тези две/три години ще бъде уморително, но със сигурност ще доведе до положителни резултати, а в някои случаи наистина невероятни успехи, които ще ви позволят да живеете спокойно в бъдеще. По време на престоя на Сатурн във Водолей ще ставате по-зрели, по-мъдри, по-спокойни, а вашето нравствено израстване ще бъде очевидно.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Телец
Очакват ви тежки моменти, които няма да може лесно да понесете, тъй като злонамерената планета в това астрологично разположение съвсем не опростява ежедневието ви. На първо място трябва да внимавате за здравословното си състояние и да не подценявате възникналите неразположения, които биха могли да се влошат с течение на времето. Здравето ви е ахилесовата пета през този период, а нивото на оптимизъм и самочувствие има вероятност да спадне драстично. Негативните мисли и песимизмът също създават допълнителни трудности, за това не падайте духом и не се отказвайте. За да се преборите, трябва да сте физически активни и ангажирани с работа, без да се надявате да постигнете кой знае какви резултати. Сатурн ще изисква от вас да полагате много усилия, но не винаги ще ви отвръща удовлетворително. Пазете се от враговете си, които могат да създадат усложнения на работното място и внимавайте да не губите излишни пари за абсолютно грешни инвестиции.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Близнаци
Образува се красив тригон за Близнаците през следващите години, което е благоприятно за постигане на целите ви. Сатурн се явява своеобразен лост, с помощта на който ще направите скок във всеки аспект от живота, особено в професионалните си начинания, с възможност за постигане на отлични печалби, увеличение на заплатата, повишение, уважение от колеги. Това, което може да постигнете в тези години ще бъде за сметка на много труд, но определено си заслужава усилията, защото резултатите ще бъдат дълготрайни. Ако сте на свободна практика, вашето портфолио ще се обогати драстично. Сатурн ви прави по-мъдри и по-малко повърхностни, като се съсредоточава върху нравственото израстване. Нивото на физическото ви състояние също ще се подобри, ще се възстановите енергийно и ще почувствате по-голяма сила. Ще имате удобен случай за сериозна любовна връзка, която ще започне небрежно и непринудено, но чувствата ще стават с времето все по-стабилни и конкретни.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Рак
Най-накрая Сатурн не е в опозиция. Вашата свобода започва да бъде особено красива, за да живеете всеки ден пълноценно. Този период е положителен за вас, като може да си отдъхнете след двете години на тежка физическа и психическа умора и да оставите зад гърба си борбите, които трудно сте водили. Сега е моментът да работите върху нови проекти, но преди всичко да възвърнете оптимизма и самочувствието си. През тези години и особено през 2021 г. ще трябва да бъдете много внимателни към детайлите, за да задоволите нуждите на вашето семейство и партньора. Секстилът с Уран най-после ще ви даде зелена светлина, за да подновите живота си. Началото на 2020 година е особено интересно с изгодни възможности за заетост, благодарение на подкрепата на Юпитер, която съдейства за няколкомесечния ви напредък. Физическото възстановяване ще бъде много осезаемо, като проблемите с костите и зъбите вече могат да намерят обещаващо решение.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Лъв
Неприятното противопоставяне на Сатурн ще ви подложи на трудни месеци и години, с изпитания особено в работата, но по отношение на любовта, може да ви донесе положителна развръзка. Междувременно опозицията на Сатурн предвещава значителна физическа и психическа умора. Ако сте в напреднала възраст, ще трябва да се справите със сериозни проблеми с костите и зъбите, да бъдете много внимателни при падания, аварии вкъщи и при шофиране. Не е препоръчително да предприемате дълги пътувания, защото първоначалният ви план няма да сработи и ще сте разочаровани. Възможно е да възникнат проблеми с колегите на работното място, които могат да ви навредят, създавайки ви сериозни пречки в професионалния живот. Не прахосвайте пари по хазартни игри и не се впускайте в необмислени инвестиции в недвижими имоти, защото капанът винаги се намира зад ъгъла. Ще изпитвате затруднения да демонстрирате чувствата си към човека, когото обичате. Половинката ви, от своя страна, ще става по-взискателна и ще иска нещата да се задълбочат.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Дева
Новото разположение на Сатурн не е от особено голямо значение за вас и не създава сериозни затруднения. Тригонът, в който се намира Сатурн, значително укрепва живота и мечтите ви, позволявайки ви да се развивате и намирате вътрешно спокойствие. До момента сте спечелили повече увереност в себе си и може да продължите дори без помощта на други хора. В тези години има вероятност да преминете през периоди на сериозни трудности, но мъдростта, която сте натрупали, особено ако сте на възраст над четиридесет години, ще ви позволи да намерите правилното решение за всеки проблем, без да изпадате в излишна депресия. Знаете как да спестите пари и едва ли ще имате сериозни икономически затруднения. В любовен план ще бъдете много балансирани, като спокойно ще продължите връзката си с човека, когото обичате или ако сте на фаза усамотение, може да предпочетете да останете сами, в очакване на голямата любов. Не забравяйте, че зрелостта, която Сатурн е внесъл в живота ви, ви поставя в ситуация да се оглеждате за сериозен човек като вас, а не повърхностен.


Какво говори астрологията за пандемията Коронавирус, четем ТУК и ТУК.


Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Везни
Предстои ви успех в професионалното поприще, но ще трябва да се потрудите за него. Сатурн изисква много отдаденост и жертви, преди да ви позволи да постигнете важните за вас цели. Късметът ви очаква към края на 2020 г. и ще продължи през следващата година с подкрепата на благоприятното влияние на Юпитер в тригон. Що се отнася до семейния живот, климатът се подобрява и всякакви разногласия с роднините ще намерят своите решения, което ще ви донесе спокойствие и вътрешен мир. Вие ставате много по-мъдри през тези години и зрелостта ви се забелязва отвън, а отвътре ще ви помогне по-лесно да обработвате трудностите. Сатурн консолидира всички професионални взаимоотношения, като внася множество споразумения и договори, които могат да продължат дълги години. Дори на финансово ниво нещата се подобряват, може да спестите пари или да инвестирате част от тях в закупуването на нов дом. Много интересни месеци се задават за стартиране на нов професионален проект, спокойно и без да правите грешки.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Скорпион
Предстоят ви немалко трудности и предизвикателства по пътя. През предстоящите две/три години може да се чувствате по-изморени, да имате дефицит на енергия и позитивно настроение. Накратко, по-малко радост и много усилия, за да получите минимална изгода, незначителни успехи и малко пари в джоба. За съжаление, това разположение на Сатурн може да създаде конфликти в семейството, неприятни ситуации, свързани с наследството и/или да доведе до различни здравословни проблеми. Трябва да бъдете много внимателни при шофирането, за да не навредите на други хора, не практикувайте опасни спортове. Спестявайте, не инвестирайте пари в недвижимо имущество и не залагайте. Има предпоставки да ви налегне усещане за самота, по-малко магнетизъм, намалено ниво на сексуален заряд, желание да си стоите затворени вкъщи, ограничавайки социалните контакти. Ако се поддадете на тази песимистична картина, няма как да срещнете и любовта. Уран също потвърждава този блокиран период в живота ви. За това, бъдете активни и не се отпускайте.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Стрелец
Сатурн ще засили увереността ви и ще ви позволи да бъдете особено ефективни в професионален и любовен план, но все пак внимавайте, не бъдете твърде взискателни към партньора или хората, с които работите. Ще сте пълни с енергия, няма да усещате прекалена физическа умора, ще работите върху различни проекти в сътрудничество с нови хора, на които може да имате доверие. Ако планирате да се преместите в нов дом или имате желание да реновирате настоящия, опитайте се да направите всичко до края на 2021 година. Отлични финансови инвестиции, икономическа и емоционална стабилност, спокойствие и вътрешна зрялост, ще ви позволят да напреднете във всички направления. Удовлетворенията идват особено след усилена работа, което и на вас ви доставя много по-голямо удоволствие.


Новолуние в Овен тази вечер - призив за незабавно действие


Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Козирог
Планетата, която много астролози смятат за опасна и коварна, прекара три години в Козирог, а за това време представителите на земната зодия успяха да реализират с труд много от своите идеи и проекти. Сега, когато Сатурн преминава във Водолей, ще продължите да усещате нейната подкрепа, особено в икономически план. Всъщност планетарното преминаване на Сатурн се извършва във втори астрологичен дом, което означава, че парите ви ще се увеличат значително, ще може да постигнете огромен напредък в професионалния живот. Всички нови сътрудничества, нови договори и споразумения носят оправдани приходи, но е препоръчително да не спестявате тези пари, а да ги вложите в някакъв бизнес или имущество. Купете си къща или направете основен ремонт. В любовта ще имате стабилност, развитие и възможност да направите голяма крачка за създаване на семейство. Когато Сатурн преминава във втория астрологичен дом, все пак не може да разчитате, че финансовата ви ситуация винаги ще процъфтява, вероятно е да се наложи да се борите с непрекъснатите разходи, които могат да пристигат внезапно.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Водолей
Това астрологично разположение не е много благоприятно за вас, особено когато Слънцето се намесва в астралната ви карта.Предстоящите години могат да бъдат тежки, пълни с много препятствия, с физическа и психическа умора, която ще нараства всеки ден. Накратко, нищо не ви се дава даром, трябва да се борите, да влагате цялата си енергия, за да постигнете минимума. За съжаление, тази позиция не ви предлага прости цели, всичко, което идва, е в резултат на упорита работа. Сатурн във връзка със Слънцето поражда врагове, които се крият в сенките, за да възпрепятстват вашите планове. Не трябва да се захващате с прекалено големи проекти, въпреки доброто присъствие на Юпитер през 2021 г., която ще бъде най-малко изморителната година и с по-голямо удовлетворение, но появата на Уран няма да подкрепи Сатурн и следователно могат да възникнат непредвидени проблеми по пътя. Трябва да сте много внимателни при падания или шофиране. Няма да ви провърви с недвижими имоти или финансови инвестиции.

Сатурн във Водолей 2020 - 2023 г. Значение за зодия Риби
Сатурн се намира зад вас, в дванадесетия астрологичен дом - дом на препятствия и проблеми. Сатурн прави живота ви много труден и не ви позволява да напредвате по никакъв начин. Юпитер преминава в близост през 2021 г., обещавайки да ви помогне за решаването на някои от възникналите проблемни ситуации. На физическо и психическо ниво ще бъдете много изморени, ще може да преживеете период на силен емоционален стрес. Професионалният ви живот не гарантира почти никакъв успех. През тези години ще трябва да се борите с някои врагове, които ще опитат да блокират пътя ви по всички начини. Избягвайте ненужните кавги. Не инвестирайте парите си напразно, има вероятност да съсипете икономическия и семейния си живот. Възможна раздяла с човека до вас, който обичате, но който от своя страна вече не вярва в чувствата ви. Любовта в този период ще търпи поражения.

More Astro